Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 10, 2010 w trzech punktach, tylko krótko i na temat ja: - premii - formuły1 (Kubica ) - wiosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pingwinica z madagaskaru Napisano Grudzień 10, 2010 swojej śmierci :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alauind Napisano Grudzień 10, 2010 powrotu do polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uśta Napisano Grudzień 10, 2010 mikołaja ale normalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty u ten Napisano Grudzień 10, 2010 ''twoj'' kubica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to teraz moja kolej Napisano Grudzień 10, 2010 Nie moge sie doczekac: - wyjazdu do usa - wiosny/lata :) - slubu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nuno. 0 Napisano Grudzień 10, 2010 - Sylwestra - Wakacji - I nie mogę się doczekać, kiedy skończę to, co zaczęłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LIVIANA85 Napisano Grudzień 10, 2010 - zdania prawka -wiosny -swojej bryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Grudzień 10, 2010 imprezy za 10 min :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madalinkaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzień 10, 2010 po kolei: - końca okresu wypowiedzenia :D - kupna własnego "EM" - ślubu Ehh to to wszystko już w Nowym Roku!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prezessowa Napisano Grudzień 10, 2010 nowej firmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_06 0 Napisano Grudzień 10, 2010 - swojego mieszkania - az maz przestanie pracowac na nocki, albo zeby ta praca miala rece i nogi :P - normalnej pracy (chce moja zmienic) I to wszystko juz Nowym Roku :P -dziecka - ale to nie wiadomo kiedy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Napisano Grudzień 11, 2010 mikołaja :) choinki :) prezentów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutna-serenada Napisano Grudzień 11, 2010 Nasptepnego razu kiedy bede moga sie spotkac z kochankiem. A to nie lada sztuka cos zorganizowac potajemnie, bo ja mam faceta, a on zone! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Napisano Grudzień 11, 2010 smutna, to ekscytujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzastolinatoja 0 Napisano Grudzień 11, 2010 -spokoju -własnego mieszkania -dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Grudzień 11, 2010 - pieniędzy - świętego spokoju - dzisiejszej wódki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonkowa ja 0 Napisano Grudzień 11, 2010 wiosny - kwietnia - KOŃCA CIĄŻY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten co pyta o bilety Napisano Grudzień 11, 2010 WIOsNY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pizgłem się w łep Napisano Grudzień 11, 2010 normalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 11, 2010 wiosna i kasa to się najczęściej powtarza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolerko Napisano Grudzień 11, 2010 -mezusia -swiat - przeproeadzki do naszego domku, ale to juz w Nowym Roku :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Grudzień 11, 2010 wiosny zdecydowanie...a co do Kubicy to oby jak najdłużej trwała to przerwa...przynajmniej nie musze walczyc o tv, tylko w spokoju moge delektować się angielską premiership w weekendy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielka xxx 0 Napisano Grudzień 11, 2010 hmm a ja odwrotnie, boje sie przyszłości.. aczkolwiek wiosna by sie przydała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co do Kubicy... Napisano Grudzień 12, 2010 to wolę Masse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
512 0 Napisano Grudzień 12, 2010 -wypłaty -końca pożyczki -wakacji(ale to już chyba bliżej nieokreślona przyszłość) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanna:0000 Napisano Grudzień 12, 2010 aż moja szefowa awansuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serialu kości Napisano Grudzień 12, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuuuuuuuuupy Napisano Grudzień 15, 2010 prezentów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezalogowana furgonetka Napisano Grudzień 15, 2010 sylwestra, tzn zobaceznia moejgo obiektu;) odbica sie finansowo od dna własnego mieszklania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach