Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani do orzeszkow

Co teraz jecie? co macie na biurku?

Polecane posty

Gość Pani do orzeszkow

piszcie :)

Gość madalinkaaaaaaaaaaaaa
sok z czerwonych pomarańczy :)

Gość jem se pomidora
jem chipsy i pije wino białe :) Na biurku mam: -ksiazke -słownik do anglika - segregator - fajki, zapalniczke, popielniczke -kieliszek i wino - telefon - laptop - coca cole

Gość bo ci tak zostanie
wpieprzam białą czekoladę. a dupsko rośnie :o

batę :D na biurku mam: -telefon -kilka opakowan tabletek -portfel - zeszyt - książkę, - Płyn do demakijażu - krem do twarzy -stos szklanek :D - Pomadkę - Aparat - Lusterko - pilot - gazetkę empiku - błyszczyk - skarpetkę (?) - bandaż - ołowek - monitor, myszkę ^^ Że to mi się mieści :P

Gość Diku
Na biurku mam pierdolnik :D

Gość Erriteus De Mormanis
Milka mleczna, cistka kruche z cukrem 250g, 10 Michalkow, Chipsy 100g bekonowe, chalwa, rodzynki w czekoladzie i draze orzechowe - wlasnie zaczynam ogladac film.

męska - zjedz szalik.

Gość Cornelias time
mandarynki :) calymi kilogramami :)

jem kartofle z salata i porem jajko z boczkiem i z cebula, na stoel mam kubek z zupka ekspresowa, solniczke, doniczke z kwiatkami zwiedlymi swiecznik ze swieczkami, telefon, puste opakowanie fajek, pall mall blue (po 4,20 euro), mise z owocami, balsam do ciala i rak, klucze, talerzyk z kubkiem po herbacie mojego ucznia ktory wyszedl niedawno

Gość montogomeria
jem kisiel fisiel :P truskawkowy a mam dwa misie skads:D pelno plyt, teczke z dokumentami, pisadla, chusteczki, jakies kable, pierdolnik

Gość winkowinkowinkono to otwieram
nie jem......pije wino

Gość a ja mam:
sok ze świeżo wyciśniętych pomarańczy z 6-7 porozpoczynanych książek :-D laptopa portfel fajki i zapalniczkę kota grzejącego się za lapkiem ;-) "przekrój" katalog Ikei

Jem chili con carne z nachos, które przed chwilą zrobiłam. Na biurku mam głośniki, 2 laptopy, drukarkę, komórkę, chusteczki do czyszczenia monitorów, 2 kubki, dzbanek z zieloną herbatą, szminkę, lakier do paznokci, zmywacz,pilniczek, LM linki, popielniczkę, zapalniczkę, kubek z długopisami , koncert Beyonce na dvd, pilot do telewizora, czekoladki Merci, kalendarz, papierki, opakowanie po Smakiji, zegarek, kolczyki, świeczkę zapachową czekoladową i 2 ramki ze zdjęciami :D Dobrze ,że mam duże biurko.

Gość winkowinkowinkono to otwieram
Nunol............ja tez kocham szpinak...mniaaam-ale teraz go nie jem :P jutro zrobie yyyy aż mi ślinka cieknie

Gość nerwusgertg
myszka,klawiatura, monitor, skaner z drukarką, telefon, 2 głośniki, ołowek i mazak, kalendarz,maść Cepan,kilka ksiązek,płyty CD i DVD,pamięć USB,zapalniczka,podkładka pod mysz, kapsle i....wódka Fnlandia pół lirta grejfrutowa wypilem już 3 kieliszki bo jestem dzisiaj nerwowy

Gość siano w głowie
Jem sezamki xD na biurku mam, jednym słowem ostry bałagan :P : -wesele Wyspiańskiego -chłopi Reymonta -przedwiosnie Żeromskiego -kubek -4 opakowania sezamków -miska płatków z mlekiem -pusta butelka po wodzie -nożyczki -kolczyki -lakier i zmywacz do paznokci -lampka -monitor,głosniki, myszka, klawiatura xD :)

winkowinkowinkono to otwieram - ja chyba też jutro sobie zrobię. Z zasmażką i smietanką ^^

Gość siano w głowie
nerwusgertg Nie pij sam ze sobą :P !

Gość mini ratka
herbatkę;)

męska - poliż myszkę

na biurko szklanka z piciem szczotka do włosów nalewka babuni i kieliszek ( piję ) lista co zabrać na wyjazd pompka do balonów samochodzik głosniki kamerka matko jaki bałagan