Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srali pierdlai

czy mu na mnie zależy?

Polecane posty

Gość srali pierdlai

byłam na wspaniałej randce we wtorek z pewnym chłopakiem ... bylo jak nigdy .. calowalismy sie , pytał czy pojade z nim w gory na narty na weekend przegadalismy 7 godzin. w srode czwartek i piatek odzywal sie caly czas ... jak zapytałam czy było fajnie na randce to odparł tylko fajnie fajnie.... dzisiaj jest sobota a on milczy ... czy to znaczy ze nie chce miec ze mna nic wspolnego... dodam ze przez te dni to ja pisalam pierwsza

Gość srali pierdlai
zaprosiłam go do teatru i kupiłam bilety , a takze do kina i do kawiarni ja stawiałam, co zrobiłam nie tak?

Gość ale bym sobie pograla
coz musisz poczekac i nie pisz pierwsza....po jednej randce trudno wywnioskowac takie rzeczy...faeci gadaja rrozne bzdory....a pozniej nico...wiec czekaj az sie odezwie i jak dalej sie bedzie zachowywal

Gość srali pierdali
nie to on mnie zaprosil i to on stawiał

Gość srali pierdlai
znaczy stawiał mi drinki w klubie gdzie pracuje, ale tak to ja płaciłam za wszystko łaćznie z jego taksówką

Gość było pilnować
dzisiaj jest sobota. aha. :o

Gość pan podszywaczyk
Oj tam dla niej sobota :classic_cool:

Gość było pilnować
Tylko jakim cudem on się w piątek odzywał? :(

Gość Johny Canada
napewno odezwie sie w sobote bo za 1 godzinę i 17 minut bedzie sobota czekaj na odzew z jego strony :D

Gość ufaaaga
dałas mu buzi na pierwszej randce czyli wszystko czego chcial to juz nie potrzebuje cie i szuka innej łatwej

Dziewczyno nie narzucaj sie faceci tego nie lubia. Oni kochaja zdobywac a nie zeby kobiety zdobywaly ich. Takze czekaj na jego ruch na jego odzew niech wie ze nie jestes byle kim

spokojnie. faceci sa jak sprezynki. maja tak ze gdy zauwazaja ,ze sytuacja robi sie powazna potrzebuja odskoczni do samotni.... daj mi troche luzu... wroci i znow bedzie kochany ;)

"srali pierdlai znaczy stawiał mi drinki w klubie gdzie pracuje, ale tak to ja płaciłam za wszystko łaćznie z jego taksówką" sponsorki szuka, naopowiada ci bajek, co tylko chcesz i za free ma drinki, podwózkę a potem może i seks, się ustawił ;P nie przywiązuj się zbytnio do niego