Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darjanna123

Zniszczone włosy pomocy

Polecane posty

Gość darjanna123

Witam kochani. Otóż mam pewien problem, pewnie niektóre z Was miały ten sam kłopot. Chodzi o włosy. Mam cienkie włosy z natury, które farbowałam raz w życiu, pod koniec sierpnia. Od dawna zmagam się z kłopotem rozdwojonych końcówek, więc przy okazji je podcięłam, jednak był to krótkotrwały efekt. Stosuję kosmetyki do włosów farbowanych, myję je codziennie, ponieważ przetłuszczają się u nasady, a przy końcach są suche. Jakie kosmetyki do włosów polecacie? Może macie jakieś domowe sposoby na takie włosy? Dodam, że nie prostuje, ani nie susze włosów suszarką. Pozdrawiam.

Gość na moje
to coś pochrzanione masz w hormonach. Ja teraz mam włosy za dupe a prawie ich nie miałam póki nie wyszło, że w hormonach nie gra. I nic na to nie pomożesz, nie ma nic cudownie uzdrawiającego włosy. Uregulowana gospodarka hormonalna i jak ręką odjął. Powodzenia

Gość oloi12
Możesz spróbować z szamponami opartymi na naturalnych wyciągach z ziół. Fajny jest np szamponik pokrzywowy z potrójnej siły ziół. Pokrzywa właśnie m.in. do włosów przetłuszczających się.

Gość allllle
sprobuj dave ta odżywkę za 20 zł srebrną do suchych włosów w pojemniczku działa cuda..miałam zniczczone strasznie włosy ,nakładałam ja na poł godziny tak z 3 razy w tygodniu..dzisiaj jest znacząca poprawa..warto sprobowac naprawde

Gość Beciuus
najlepsze są prepatary które natłuszczają włosy.. np serum do włosów, lub jakies olejki.. dajesz to poprostu tylko na końcówki.

Gość moja porada
Mogę ci doradzic cos co znam z własnego doświadczenia , tylko do tego trzeba systematyczności i cierpliwości . Pij raz dziennie herbatkę z pokrzywy i skrzypu - do dużego kubka włóż saszetkę jednego i drugiego i zaparz. Pij to przez 5 dni w tygodniu , dwa dni przerwy i tak co najmniej 3 miesiące - gwarantuję ,że się zdziwisz rezultatem . Mama zdrowe , geste włosy , zero wyprysków na twarzy :)

Gość Beciuus
polecam również Seboradin lotion z czarnej rzotkwi. Nakłada sie na skóre głowy.. włosy po jakimś czasie stają się miekkie i odżywione.. niektórzy twierdzą, ze szybciej rosna..