Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezegrany za życia

Dziewczyny leca tylko na wygląd - jestem załamany

Polecane posty

Gość Prezegrany za życia

Moje obserwację są takie że laski u facetów kochają: twarz, siłę, wzrost, opaleniznę i zgrabność ciała. Wartości wewnętrzne, i co za tym idzie piękno duszy się dla nich nie liczy. Skromny chłopak z rodziny robotniczej, bez prawa jazdy i gadki, kochający poezje i uczący sie grac na gitarze(mandolinie ) nie ma u nich definitywnie żadnych szans. Chłopaki z łysiną są traktowani jak zadżumieni.

Gość Perfect girl
Malo przystojni faceci poniżej 187cm nie mają u mnie zadnych szans

Gość Megan Fox_____
Ja zawsze sprawdzam męskość za pomocą testu. Mówię do swojego nowego faceta jak mnie kochasz to zrób 10 pompek. Jeżeli zrobi je ledwo co ledwo znaczy że jest słaby i nie zapewni mi bezpieczeństwa. A ja lubię siłaczy którzy śmigają bez wysiłku 20 albo 40-ści.

Gość Dwyne Wayne
nieprawda! dziewczyny lecą na pieniądze:D

Gość Sanetta
hm.. a faceci to niby li i jedynie na piękno duchowe powiadasz? Nie bądź hipokrytą.

Gość 25252
mandolina? poezja? Boże :O Ja wcale nie lubię draniowatych przystojniaków. Mój narzeczony jest z gatunku "miłych chłopców", wrażliwy, inteligentny i nie jakiś przebojowy, z wyglądu średni. Ale zamiłowanie do poezji i brak prawa jazdy jest totalnie niemęskie.

Gość Lady coxen
zawsze leciałam na przystojniaków którzy czarowali mnie usmiechem i spojrzeniem. Niepewni siebie sredniacy do wyrzucenia :)

Gość Sanetta
wrzosik: dzięki:) Hipokryzję należy tępić.

Gość 25252
aaa... jeszcze łysiejący ... ee :O rozumiem łysieć zbliżając się do 40-tki, ale łysiejący 20-latek? :O

Gość a ja np powiem
U facetow podoba mi sie przede wszystkim glos, jesli porzadnie gra na gitarze, to juz ma +1000 do atrakcyjnosci, a jak do tego spiewa, to + kolejny 1000. A facet, w ktorym bylam chyba najbardziej zakochana w zyciu, mial zakola w wieku 20 lat :D A co do wzrostu, to niestety musi byc, bo sama tez jestem wysoka. Ale tak czy siak - nie generalizuj :)

Gość mandolina;p
a ty biedny poszkodowany autorze o jakich dziewczynach mowisz? o skromnych, szarych myszkach czy pieknych dziewczynach, za ktorymi biegaja wszyscy faceci? Cos mi sie wydaje ze o tych drugich. Sam jestes pusty bo sam lecisz na wyglad i przypisujesz innym wlasne zachowania

Gość Julia 27 assi
jeszcze liczy się zgrabny pachnący penis- najlepiej taki zadarty do góry -mniam. I podłużny pępek

dla mnie poeta z mandoliną byłby bez szans, bez względu na wygląd, to chyba jakieś prowo po prostu podałeś całkowicie niemęskie cechy lubię matematyków, fizyków, a nie jakichś poetów w kaszkiecie z senstymentalnym wzrokiem :D a facet, który zaczyna robic pompki, kiedy tylko sobie zazyczę, żeby go sprawdzić, bez względu ile by nie zrobił, to kolejna pomyłka prawdziwy mezczyzna nie bedzie udowadniał szybko wszystkiego, co sobie wymyślisz, co najwyżej powinien spojrzec na Ciebie z politowaniem i kazać Ci szukać innych, których będziesz sobie testować

Gość poderwij zielonegp\\\\ żelka
:classic_cool:

Gość to było do offermusia
❤️ :classic_cool:🖐️

przecież On jest mężczyzną,więc po co mu żelek? chyba ,że żelek jest kobietą ? :)

Gość żelek była kafeterianką
co leciała na offermusia, mp-30, samica i 10 innych. On za to wszystkie wyzywał od pierdolonych kretynek oraz twierdził, że nie ma o czym gadać z obcą baba. No i takim sposobem został 36 letnim prawiczkiem (((:classic_cool:))) Pamiętamy :classic_cool:

Gość Julia 27 assi
nie chodzi o brzydalka co śmiga 80 pompek. Chodzi siłacza z twarzą aniołka. Sexi twarz, sexi ciałko, siła a potem zaradność życiowa. Jakie masz szanse offermo u mnie?: http://img691.imageshack.us/img691/2784/antosiazakompema.png Bo same pompki nie wystarczą. Atrakcyjny Wygląd faceta daje silniejszy orgazm kobiecie

Gość Cici
Jasne że fajnie jest kiedy chłopak prócz urody ma zgrabnego penisa. Tak samo i wy lubicie kiedy dziewczyna ma ładne wąskie wargi sromowe

Ktoś tam wyżej pierdolnał że 50 mpompek zrobi!!! Kurwa chyba w snach!! Żeby 50 pompeczek jebnąć trzeba cwiczyć pare lat.

Ktoś tam wyżej pierdolnał że 50 mpompek zrobi!!! Kurwa chyba w snach!! Żeby 50 pompeczek jebnąć trzeba cwiczyć pare lat.