Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenalena

Bielizna erotyczna

Polecane posty

Gość milenalena

Panowie jaka bielizna was kreci najbardziej? Sexowne halki, gorsety, skąpe body, bodystocking, czy może strój pokojówki albo pielęgniarki albo latex

Gość zbysiasty
najbardziej lubie koronki:D

Gość rycho24
Moze to dziwne ale mnie normalne bawełniane majtki, tylko trochę jedną stroną wchodzące w rowek.Biustonosz trochę płydszy aby było więcej widać tak trochę do brodawek.

Gość milenalena
Pytam bo moj facet ma na tym punkcie bzika i juz mi sie szafa nie zamyka. Ogolnie lubie zakładac te fikusne stroje a najbardziej w kolorze czerwonym

No to lepiej zrób nam tu rewię mody, a my będziemy głosować, które najbardziej sexy :P W ostateczności nawet tekstowo :P

Gość milenalena
Na dzisiejszy wieczór to by pasował czerwony ółprzezroczysty peniuar do tego stringi i sandałki

Gość milenalena
To moze białe ponczochy do paska stringi półbiustonosz i białe klapki na platformie

5/10 Wygłupiam się z tą punktacją, wybacz :D Ważne, co kręci Twojego faceta. Ja ma bardziej ekstrawagancki gust po prostu :P

Gość dżiglipuffy white
W Polsce można uprawiać rośliny GMO. Nie ma prawnego zakazu siewu roślin GMO w naszym kraju. W Polsce nie ma przepisów prawnych, które chroniłyby NAS przed GMO na polskich polach, tak jak to jest np. w Niemczech, Francji, czy też w większości innych krajów Unii Europejskej. Wyrok Sądu w Luksemburgu w sprawie GMO nie ma żadnego wpływu na to, że Polska jest lub że będzie krajem wolnym od GMO. Nigdy takim krajem nie była i zapewne nie będzie, jeśli dalej przyzwolimy na takie działania polskich władz. Od kilku lat wzrasta bowiem powierzchnia uprawy kukurydzy MON810 w Polsce (tak podają sami zainteresowani na swoich stronach internetowych). Na terenie Polski nie ma bowiem zakazu siewu tej kukurydzy. Jest tylko zakaz obrotu jej materiałem siewnym. Zatem nasi rolnicy kupują materiał siewny w Czechach i bez żadnej kontroli administracyjnej (do teraz nie wdrożono przepisów prawnych) sieją tę kukurydzę na polskich polach, stwarzając zagrożenie dla ludzi, zwierząt i środowiska. Tak będzie także na wiosnę 2011 roku, jesli Polska nie wprowadzi zakazu siewu i uprawy roślin GMO. Roman Andrzej Śniady, 10.12.2010 r., Komisja Sterująca Koalicji "POLSKA WOLNA OD GMO"

dżiglipuffy: też jestem przeciw, serio to poważne zagrożenie ale takimi wy-offowanymi na maksa wstawkami, to tylko poirytowanych wrogów swojej idei zaskarbisz

A autorka? Pewnie poszła testować różne warianty strojów w realu I slusznie :D

Gość michal_kameleon@wp.pl
lubię i noszę bieliznę erotyczną. Męską koronkową bielizną. Nie damskie majtki ale męskie bokserki, slipki czy jockstrapy. Najlepiej mega prześwitujące.