Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensutojest

Czemu to jest takie chore?? Sprawa ślubu

Polecane posty

Gość bezsensutojest

Idąc na tipsy, mialam zaplacic 70zł, robilam zwykle żelowe z białym frenchem, a w momencie gdy powiedziałam, ze to na slub to automatycznie zmiana ceny na 100 bo to ślubne. Z makijazem to samo, miałam o tone mniej makijazu na twarzy niz siostra, ona zaplacila 60zł, ja 120 bo ślubny. Wiązanka, gdy szlam jako swiadek do siostry 2 miesiace wczesniej to w tej samej kwiaciarni za taką samą zapłacilam 18zł, a za swoją w tym samym miejscu (niepotrzebnie sie odezwalam ze to na swoj slub) 79zł. Skad to sie bierze:/

Gość a jak to się ma do prawa
konsumenckiego? Nie znam się za dobrze, ale czytalam, ze jeśli np. w sklepie z ciuchami naklejona jest cena 2 zł to przy kasie mają mi sprzedać za tyle a nie podnosić albo mówić że np. ceny się pomyliły. Czy tu nie działa coś podobnego?

Gość bezsensutojest
Ale ślubne zawsze droższe mimo, ze moze byc gorsze

Gość chore to jest to ze gadasz
sama ze to na ślub :O po co ?!

Gość bezsensutojest
przy robieniu tipsów tak poprostu sie zgadałysmy, bo trzeba o czyms mowic przez 2h,

Gość oczywiscie ze chore
inny przykład - kobieta za sprzatanie bierze iles tam za godzine, a jak przychodzi i widzi,ze mam dom )(zadne tam bajery) - to - ze od domu stawka jest wieksza ( za godz,za te sama robote). Juz nie mowie, jakie stawki śa w Warszawie, "bo to Warszawa" - za to samo. Bez sensu.

Gość oj dana dana umc umc umc
trzeba bylo sie klocic, ze za paznokcie zaplacisz taka cene jaka byla umowiona i tyle!!