Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet9864

Nie chcę dziewicy za żonę!!!

Polecane posty

Gość facet9864

Fascynują mnie wpisy facetów, którzy skomlą, ze jak za żone to tylko dziewicę. Kiedyś zdarzyło mi się być z 27-letnia dziewicą i było ciężko... Zresztą juz wczesniej takie kobiety mnie intuicyjnie odstraszały. I przeczytałem własnie świetny tekst z 965 roku napisany przez podróznika, który odwiedził tereny polskie: "...Kobiety ich, kiedy wyjdą za mąż, nie popełniają cudzołóstwa; ale panna, kiedy pokocha jakiego mężczyznę, udaje się do niego i zaspokaja u niego swoją żądzę. A kiedy małżonek poślubi dziewcznę i znajdzie ja dziewicą, mówi do niej: "gdyby było w tabie cos dobrego, byliby cię pożądali mężczyźni i z pewnością byłabyś sobie wybrała kogoś, ktoby wziął twoje dziewictwo". Potem ją odsyła i uwalnia się od niej..." I takie kiedyś mieliśmy wspaniałe kobiety i prawdziwych facetów. Na szczescie są wciąż jeszcze takie fajne i konkretne kobietki i taka bedzie moją żoną:) A co powiem na tych wszystkich facetów, którzy ją mieli przede mną? Frajerzy, bo nie zdołali zatrzymać takiej fajnej diablicy przy sobie:)

Gość prawiczy prawiczek 28
Bo to były pogańskie czasy 🖐️

Gość leniwe moja miłość
Co wy się tak przyczepiliście do tych dziewic? Nie chcesz to nie, pcha ci się jakaś do łóżka?:O

Gość dssdfsdfs
bo jak panna ma 25+ lat i jest dziewicą to z nią coś nie hallo jest bo kto normalny, zdrowy wstrzymuje się od seksu? więc rozumiem autora i zgadzam się z tym.

lepiej miec taką,która w wieku 25 lat miała 10-ciu partnerów seksualnych? :o

Gość Roberto_
niedziewicom mówimy nie

Gość najgorsze sa takie
co mialy wielu partnerow