Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajA1977#

nocne romowy o seksie i nie tylko...

Polecane posty

no to wszystko wiem , gadamy , :( dupa . i ty tyle lat tutaj siedzisz . paranoja , uzaleznienie , dolina kompletna .

Gość fiooonaaaa
czyli pisze sie na przrdłuzenie orgazmu...gdzie i kiedy;)

Gość Izka12
Napalona - to powiedz po prostu - pojdziemy razem do mnie, albo jakiś inny tekst, Ja byłam raz wkurzona na męża bo się awanturował po pijanemu, wyszłam z domu, zatrzymalam taksówke, wsiadlam i zapytałam taksówkarza czy ma ochote. Pieścilismy sie chyba ze cztery godziny. A potem ugotowalam mężowi pyszny obiad

Gość deflorator od niechcenia
bo jak piszę na pomarańczowo nie zadaję się z czarnymi :P Jankesko i na odwrót :) 🖐️ - żartuję ;)

Gość Izka12
Z tym orgazmem to ja też bym chciała. Bardzxo długooooooooo

Gość dżiglipuffy white
W Polsce można uprawiać rośliny GMO. Nie ma prawnego zakazu siewu roślin GMO w naszym kraju. W Polsce nie ma przepisów prawnych, które chroniłyby NAS przed GMO na polskich polach, tak jak to jest np. w Niemczech, Francji, czy też w większości innych krajów Unii Europejskej. Wyrok Sądu w Luksemburgu w sprawie GMO nie ma żadnego wpływu na to, że Polska jest lub że będzie krajem wolnym od GMO. Nigdy takim krajem nie była i zapewne nie będzie, jeśli dalej przyzwolimy na takie działania polskich władz. Od kilku lat wzrasta bowiem powierzchnia uprawy kukurydzy MON810 w Polsce (tak podają sami zainteresowani na swoich stronach internetowych). Na terenie Polski nie ma bowiem zakazu siewu tej kukurydzy. Jest tylko zakaz obrotu jej materiałem siewnym. Zatem nasi rolnicy kupują materiał siewny w Czechach i bez żadnej kontroli administracyjnej (do teraz nie wdrożono przepisów prawnych) sieją tę kukurydzę na polskich polach, stwarzając zagrożenie dla ludzi, zwierząt i środowiska. Tak będzie także na wiosnę 2011 roku, jesli Polska nie wprowadzi zakazu siewu i uprawy roślin GMO. Roman Andrzej Śniady, 10.12.2010 r., Komisja Sterująca Koalicji "POLSKA WOLNA OD GMO"

A w dupe taka znajomość . albo mnie kochasz ., albo nienawidzisz . i zycie jest łatwiejsze:p

nie wiem o czym piszesz ale dziękuję, że mi przypomniałaś o całkiem sympatycznym kawałku... http://www.youtube.com/watch?v=_8ufltP3Fyo ...i na tym dziś zakończę przygodę :P 🖐️

Gość napalona od dłuuugiego czasu
szczerze mowiac to takie historie o napalonych facetach ktorzy zawsze sa gotowi wydaja mi sie teraz poprostu niewiarygodnie smieszne, tak samo jak ta Twoja przygoda z taksowkarzem(nie zeby cos no ale postaw sie w mojej sytuacji..) :(

Gość plulululu
wiesz, romansik w pracy jest dośc niebezpieczny , nawet jak jesteś fajną laską to nigdy nie wiadomo co się wydarzy ... a nuż się zakochasz i facet będzie miał pproblemy . poza tym uwierz mi faceci nie sa tacy wredni , biorą pod uwaggę , że jak będziecie się bzykać i rozejdzie sie po firmie to będziesz miała nieprzyjemności

Gość Izka12
Wszysy poszli spać?

Gość ronin24
ja jestem :)

Gość Izka12
mam płodne dni i w związku z tym straszną chcice

No mysle ze nie każdy facet by w okres chciał, ale czemu nie moim zdaniem wszystkiego mozna spróbować zeby tyko przyjemnie bez żadnego bólu. Wyciagni tego tamponika to włoże Ci swojego :-P

Gość Izka12
tamponik będzie pozniej, narazie mam tam dwa paluszki

Hmm to wyciągni je, bedzie Ci przyjemniej jesli włoze swój jezyczek:-) z reszta obiema szparkami Twoimi sie zajmę jesli lubisz?

Gość luuuuumm
pismen , jak ma płodne dni to nie ma okresu , to chyba jest jasne co ? :)

Tak wiem ze jasne:-) ale wcześniej pisałem z wieloma kobietami to każda mi pisala ze wtedy ma największa ochote ale czy to taka prawda to nie wiem :-D

Gość Izka12
Idę spać chłopcy. Dobranoc..........

...spokojnie jeszcze przez jakiś czas temat będzie monitorowany :P