Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjokskbpokvkop

panowie co myślicie

Polecane posty

Gość jjokskbpokvkop

o takich proporcjach??? 54 kg 166cm wzrostu 86 w biuście 58 w talii 89 w biodrach

faceci to wzrokowcy.jak nie zobacza to nie sie nie wypowiedza. same cyfry niewiele im mowia. powodzenia zatem

Gość jjokskbpokvkop
sutki o średnicy 3cm.

Gość jjokskbpokvkop
liczę na to, że jednak trafi się tu jakiś facet z doświadczeniem lub wyobraźnią

chodzi ci o ocene ciala czy kobiety? bo jesli to drugie to niestety ale buzka czesto ma wieksze znaczenie....

Gość butelke zwrotne
Trzeba było się wybrać na forum kibica a nie tu. Tu to się wypowiadają najwięcej Ci co się nie znają.

Gość jjokskbpokvkop
marny podszyw z tymi sutkami :D

Gość jjokskbpokvkop
Jeśli chodzi o twarz myślę, że jestem atrakcyjną osobą, mam pełne usta i duże, zielone oczy, a do tego kręcone, rude włosy. Zależy mi głównie na tym, żeby dowiedzieć się czy nie jestem za gruba bo z powodu sylwetki ostatnio popadłam w kompleksy :/

Gość butelke zwrotne
Kompleksy na tle wagi najlepiej leczy dobra czekolada.

Gość jjokskbpokvkop
Mówię poważnie. Jedyne z czego jestem zadowolona to płaski brzuch, ale ciągle mam wrażenie, że moja pupa jest gigantycznych rozmiarów i mam grube nogi :/ Może znacie jakieś dobre ćwiczenia na nogi (głównie uda) i pośladki?

Gość prawde życiowe
a co chciałabyś mieć pupę wklęsłą ?

Gość jjokskbpokvkop
Nie, ale wydaje mi się, że moja jest mało kształtna :/ Chcę coś w sobie poprawić, mam masę kompleksów z których chciałabym się wyleczyć, to wszystko.

Gość Dwyne Wayne
No co Ty dobre masz gabaryty. Moja dziewczyna ma tyle co Ty wzrostu, waży 52 i wygląda super. A masz piegi?

Gość jjokskbpokvkop
Nie mam :/ Chociaż chciałabym. Moje naturalne włosy to bardzo jasny blond. Strasznie ich nie lubiłam bo z powodu ich długości (za łopatki) i loków, oraz delikatnych rysów twarzy obcy ludzie brali mnie za głupią i naiwną. A taka nie jestem. Zdarzało się, że ludzie którzy mnie nie znali zwracali się do mnie "aniołku", czego naprawdę nie znoszę. :/ Żeby to zwalczyć chciałam przefarbować się na jasny brąz, ale na moim naturalnym kolorze włosy wyszły mi po prostu rude. I tak zostało. Nie wiem co mogę jeszcze zrobić żeby jakoś poprawić swój wygląd. Ostatnio coraz częściej zdaję sobie sprawę, że nie jestem zadowolona z tego jak wyglądam :(

Gość po...lone to wszystko
Biust zdecydowanie za mały i wszystko w tym temacie

Gość dżiglipuffy white
W Polsce można uprawiać rośliny GMO. Nie ma prawnego zakazu siewu roślin GMO w naszym kraju. W Polsce nie ma przepisów prawnych, które chroniłyby NAS przed GMO na polskich polach, tak jak to jest np. w Niemczech, Francji, czy też w większości innych krajów Unii Europejskej. Wyrok Sądu w Luksemburgu w sprawie GMO nie ma żadnego wpływu na to, że Polska jest lub że będzie krajem wolnym od GMO. Nigdy takim krajem nie była i zapewne nie będzie, jeśli dalej przyzwolimy na takie działania polskich władz. Od kilku lat wzrasta bowiem powierzchnia uprawy kukurydzy MON810 w Polsce (tak podają sami zainteresowani na swoich stronach internetowych). Na terenie Polski nie ma bowiem zakazu siewu tej kukurydzy. Jest tylko zakaz obrotu jej materiałem siewnym. Zatem nasi rolnicy kupują materiał siewny w Czechach i bez żadnej kontroli administracyjnej (do teraz nie wdrożono przepisów prawnych) sieją tę kukurydzę na polskich polach, stwarzając zagrożenie dla ludzi, zwierząt i środowiska. Tak będzie także na wiosnę 2011 roku, jesli Polska nie wprowadzi zakazu siewu i uprawy roślin GMO. Roman Andrzej Śniady, 10.12.2010 r., Komisja Sterująca Koalicji "POLSKA WOLNA OD GMO"

Gość xxxsdevwr
no tak

Gość Dwyne Wayne
To zrób sobie piercing albo tatuaż. Przekłuj język, brew, policzek, usta:) Moja dziewczyna ma kolczyk na dolnej wardze i w języku. Kręci mnie to niesamowicie, bo ma delikatną urodę, wygląda jak zdeprawowana anielica

Gość po...lone to wszystko
małe cycki to straszliwa wada!!!

Gość jjokskbpokvkop
Powiem szczerze, że chociaż kolczyki mnie nie kręcą zastanawiam się nad tatuażem w jakimś dyskretnym miejscu. No ale, W DYSKRETNYM, tzn takim, w którym nie każdy będzie go mógł zobaczyć. Chociaż zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim się to podoba. Dwyne Wayne: na co zwróciłeś najpierw uwagę poznając swoją dziewczynę? Na co ogólnie zwracasz uwagę u kobiet?

Gość Dwyne Wayne
Na oczy:D Tzn oczywiście najpierw na twarz ogólnie, potem nogi. I potem od razu patrzę w oczy. Tam jest wszystko, od razu wiem, czy warto się zakręcić, czy nie.

Gość jjokskbpokvkop
A teraz pytanie z innej beczki ;) Załóżmy, że podobasz się jakiejś dziewczynie, co musiałaby zrobić żeby Cię poznać? (chodzi mi tutaj zarówno o sam moment zapoznania, o to jak najlepiej zagadać do faceta jak też o to, co musiałaby zrobić/jaka być żebyś zainteresował się jej osobą)

Gość Dwyne Wayne
Wystarczy, że się uśmiechnie. Tak otwarcie, a nie, że "z miną giocondy przewróci oczami". Tyle mi wystarczy.

Gość jjokskbpokvkop
Szkoda tylko, że nie wszyscy na to reagują :( Muszę być naprawdę chodzącym paszczurem :(

Tak, jasne... zazwyczaj to właśnie osoby którym nic nie brakuje narzekają najbardziej (chodzi mi o wygląd)

Gość jjokskbpokvkop
Nie uważam się za kogoś komu "nic nie brakuje". Chcę zwrócić na siebie uwagę pewnego faceta, ale on mnie po prostu nie dostrzega... Dlatego pomyślałam, że warto byłoby coś w sobie zmienić. A żeby dowiedzieć się co... To był główny powód założenia tego tematu.

Gość luuuuumm
to nic nie da , on już wie jak wyglaądasz , wbrew pozorom faceta można też zainteresować osobowością , więc może w tym temacie się postaraj

To czy warto, czy nie warto coś w Tobie zmieniać, zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Nikt Ci tu nie udzieli dobrej rady, bo jedno że nikt nie wie jak wyglądasz, dwa nikt nie wie jaki masz charakter.. no z wyjątkiem tego, że się użalasz. Po trzecie każdy ma inny gust, jedni powiedzą Ci żebyś przefarbowała włosy, inni że lubą puszyste a jeszcze inni, że coś tam. Jak będziesz tak słuchała co Ci ludzie mają ciekawego do powiedzenia, a co najgorsze wprowadzisz to w życie, to frankenstein się Ciebie przestraszy he he. Po czwarte, piszesz że chcesz zwrócić uwage pewnego faceta, więc trzeba było odrazu od tego zacząć a nie wypisywać wymiary... jak Ci to miało pomóc? Nie wiem.

Gość jjokskbpokvkop
Chodzi o to, że nawet się nie znamy. Widziałam go w paru sytuacjach i mocno u mnie zapunktował. Niestety wygląda na nieśmiałego. A ja boję się, że próbując do niego w jakiś sposób zagadać czy coś usłyszę jedynie: "wybacz, za wysokie progi" lub coś w tym stylu :/