Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanapanna

NIE JESTEM PEWNA CIAZY !!! POMOCY !!!

Polecane posty

Gość Zalamanapanna

Witajcie . Jestem zalamana ,zrobilam dzisiaj test ciazowy .. na poczatku wygladalo jakby byl ujemny ale z uplywem 5 minut druga kreska tez zaczela sie delikatnie zabarwiac.. i jedna byla jasniutka a druga normalnie zabarwiona i teraz nie wiem .. jutro zrobie kolejny test dla pewnosci .. Powiedzcie mi ,moze tez tak mieliscie i co sie okazalo .. :(:(:( A tak pozatym pare dni mi sie spoznia okres ..nie duzo . Bola mnie piersi i podbrzusze jak bym miala okres i to od niedawna , piersi mnie bola jak mncniej dotkne i sporo urosly ..ale to juz jakis czas temu .. :( Doradzcie mi prosze .. Brzuch mi nie urosl ani nic z tych rzeczy , zabezpieczalismy sie ,ale nigdy nic nie wiadomo .. jesli chodzi o doleglosci to nic wiecej .. tylko jakos dzisiaj mi niedobrze ale nie chce mi sie wymiotowac .. n i nie czuje sie jak w CIAZY ! :( Blagam , PMOCY ! . Dziekuje wam Wszystkim bardzo Serdecznie .

Gość vvvvygh
To może oznaczać ciążę. Gratulacje

pierwszymi objawami ze jestem w ciazy byly wlasnie bolesne piersi i tez sporo mi urosly i brzuch bolal mnie jak na okres ale okresu nie widac do teraz ;p i za jakies mam nadzieje niecale 2 tygdonie zobacze juz moja Zuzke :) zrob jutro test i jak najszybciej do lekarza :)

Gość zuzka29111
no to chyba będziesz mamą

Gość Zalamanapanna
No ale nie czuje tego zeby cos tam w srodku sie dzialo ,no poprostu nie czuje sie tak jak bym byla w ciazy ! No nie moge uwierzyc .. A i chcialam dodac ze mam gazy wiec to moze od tego bol w podbrzuszu , co o tym ssdzicie?

ja miałam problemy z okresem po tabletkach, więc ból brzucha i piersi nie robił na mnie wrażnie,bo myślałam że dostanę okres,ale skończyło się na ciąży.czytałaś instrukcję testu? powinni pisać, że po upływie iluś minut wynik nieważny. jaki miałas test i jak pisało ?

Gość Zalamanapanna
No i wlasnie tam pisze ze odczekac 5 minut i wlasnie po tych 5 minutach sie pojawilo .. :( Nie moge teraz zajsc w ciaze .. Po ilu tygodniach lub dniach sie zaowaza ciaze?

zauważa brzuch? podobno u osób przy kości ciąża jest widoczna później, natomiaast brzuch szybciej wychodziu szczupłych. ale czy tak jest napewno-nie wiem nie przyglądam się.a jak chcesz mieć pewność to zrób sobie krew na beta hcg,najlepiej prywatnie,koszt ok 30 zł(w moim mieście 12 zl) i wyniki poznasz na następny dzień(u mnie w mieście tak jest)

A nie prościej jest pójść do ginekologa, zamiast tak gdybać i panikować? o.O

Gość Zalamanapanna
No Tak latwo mowic do Ginekologa jak jest ten strach przed ciaza .. :(:(:( Jestem osoba bardzo szcupla a po brzuchu ani sladu .. Dzisiaj zrobilam kolejny test i wyszedl pozytywny .. :(:(:(

Gość tak, wszędzie
brzuch wychodzi różnie, ale raczej nie wcześniej niż w 12 tc. Skoro test jest pozytywny to jesteś w ciąży, a pierwsze objawy są takie jak opisujesz: ból piersi, podbrzusza jak na @

Gość izia87
ja tez tak miałam i jestem na rozwiazaniu:)tez mi kreska wyszła 2 bardzo jasna,zrobiłam 5 testów bo nie mogłam uwierzyć:)a przez 2 tygodnie tak mnie bolał brzuch jak na okres i myslałam ze padne sutków nie mogłam dotknąć i pojawiły sie zyłki na piersiach i to najbardziej dało mi do myslenia więc raczej jesteś:)