Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanciastoporta

masakra jakaś!

Polecane posty

co drugi topic jest tu albo o zdradzie, albo o nieudanych małżeństwach, albo o nieszczęśliwych związkach czy naprawdę nie ma już normalnych, szczęśliwych małżeństw / związków. a może to znudzone kobiety zamiast znaleźć sobie zajęcie, wymyślają cuda. Aż nie chce mi się wierzyć, żeby teraz nie można było być z kimś szczęśliwym w udanym, normalnym związku.

Gość trz cz d
ja jestem w lekko nienormalnym, ale szczęśliwym związku :) ale co tu pisać o tym? czasem jak jakaś dziewczyna założy temat o swoim udanym życiu, to za chwilę jest wyśmiewana i gnojona...to forum do marudzenia jest i już

czasem mam wrażenie, że większość kobiet tu to sfrustrowane, kobiety którym nie wyszło w zyciu i wyzywają się na innych. Zamiast cos zrobic z własnym zyciem wola podogryzac innym bo przeciez tak fajnie kogoś zgnoic jak mu sie układa. Ale nie o to pytałam ;]

to samo przed chwilą napisałam .. dajcie spokój i to piszą ludzie czasem po pół roku małżeństwa :O:O

Gość po...lone to wszystko
a po co rozmawiać o szczęściu??? - temat jest mało medialny

Gość trz cz d
ja jestem w ciężkim szoku czytając niektóre tematy i zastanawiam się, ile z nich jest prawdą..różne rzeczy w życiu słyszałam, ale kafe to niesamowita skarbnica przedziwnych historii

Najbardziej mnie rozwalają kobiety z objawami szpiegowsko - maniakalnymi, które nawet w pierdnięciu męża/ chłopaka podejrzewaja zdradę. Albo te które po jakims tam czasie z facetem biorą slub i wymagają od niego, żeby sie zmienił mimo iż wiedziały o jego wadach przed slubem.

Gość trz cz d
a mnie rozwalają przeinteligentne piękności, które jakoś nie mają powodzenia, biedaczki... albo dramaty pt "za mało smsków mi wysyła" nie mówiąc już o klimatach "tyle lat razem i ani słowa o ślubie"

Dla mnie to paranoja jakaś z tymi zdradami, nie przesadzajmy, osobiście znam normalne, pary, normalnych facetów którzy nie zdradzają i o tym nie myślą. Skoro tak z góry byłoby powiedziane, że każdy facet zdradzi to po co się wiązać. Zawsze uważam, że w wielu zdradach wina jest po stronie faceta ale i kobiety.

Gość po...lone to wszystko
piwo z sokiem malinowym jest ohydne Jak komuś piwo nie smakuje to niech pije likiery, a nie niszczy piwo!!!

Gość trz cz d
bywam czasem na ślubach i weselach, więc wiem ;) ale tam na szczęście jest trochę dziewczyn, które są w normalnych związkach i po prostu planują ślub i sobie gadają o sukienkach i bukiecikach...nie dla mnie klimaty, ale rozumiem

Gość trz cz d
po...lone to wszystko - a z imbirowym? :)

skoro juz o ślubach, to sama zmiana mężczyzn po slubie tez mnie zastanawia, nie potrafię tego pojąc, że jeden papierek, obrączka i co zmiana o 360 stopni ?! Zawsze jak czytam te topiki to sie zastanawiam ile procent w tym prawdy i jak wielu wad u siebie nie widza ich autorki.

z imbirowym to dopiero ohyda :D a z malinowym uwielbiam :D nawet wczoraj piłam :classic_cool: Zresztą na zwykle piwo tez mam czasam ochotę. To ja chyba musze się przerzucić na sluby.. bo tutaj to się kompletnie rozregulowuje emocjonalnie:D

kanciasto- zmiana o 180 ;))) Ja w to wierze, bo znam takie przypadki gdzie facet zmenial się strasznie.. a Kobieta? nic a nic.. Sama w szoku, bez wsparcia, bez milosci:/ z koszem pelnym ciuchów i garami w zlewie .. Ale sa i tacy którzy się nie zmieniają:)

Gość trz cz d
aaaaaaaa kanciastoporta! błagam Cię! o 180 stopni jak już!

Gość trz cz d
co do zmiany faceta po ślubie to cholerka widziałam (właściwie widzę) taki przypadek na własne oczy i jest to przerażające..

ja nie twierdze, że takie przypadki nie istnieja, ale jakby robic statystyki na podstawie kafe to wychodzi, że dotyczy to co drugiego faceta.

Gość swiety mikolajajowy
a gdzie chlopy, piwo pija, czy mecz ogladaja, tylko ci co zdradzaja o zdradzie mysla:-P

Kraft_durch_Freude No i o to chodzi:) Tylko ze my nie zakladamy tematów "ależ jestem cholernie szcześliwa" A te które mają problemy w związkach zawsze się skarzą, stąd tez może ta większość pesymistycznych tematów:) Ale niestety niektórym sę naprawde nie układa.. Większość nie daje w realu po sobie poznać.. a tutaj po prostu wszytsko puszcza i się zwierzają