Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur21student

Tani Sylwester

Polecane posty

Gość artur21student

Witam. 3 miesiące temu poznałem fajną dziewczyne i teraz zastanawiam się gdzie ją zaprosic na Sylwestra żeby był fajnie miło i niedrogo, ponieważ nie mam za bardzo wolnych pieniędzy. nie chce również siedziec w domu, doradźcie mi cos prosze

Jestes bardziej imprezowy, czy wolisz kulturalne imprezy? Aaa w jakim mniej wiecej jestescie wieku?

Gość magdy są yntelygętne
pojedź na rynek waszego miasta, będzie tanio i miło :classic_cool:

Gość artur21student
Ja mam 21 a dziewczyna 20, ale wolimy kulturalne imprezy. O rynku myslelismy ale trochę zimno :)

Gość magdy są yntelygętne
może sylwester z dwójką? :D

Gość artur21student
a moge przespacerowac ze swoja ukochana dziewczyna calego Sywestra? czy kawiarnie beda zamkniete? by czasem ona nie zapragnela isc do kawiarni bo wydatki bym mial

Gość artur21student
Z dwojką? To już może lepiej z Polsatem.

Gość artur21student
To był podszyw. Nie napisałem że nie mam kasy, chętnie pojde do kawiarni itd. chodzi mi o to że nie stac mnie na wydatek np. 2000 zl, tylko ok. 400-500

Hmm to nie wiem czy dam Ci dobry pomysl bo kupilam prezent pod choinke- dwa bilety dla znajomych na sylwestra w teatrze. Bardzo fajny pomysl, najpierw jest przedstawienie potem specjalne show a w miedzy czasie bufet oraz oczywiscie szampan o 12. ale oni sa ok. 30tki :)

Gość anadakos
ktoś może chce dołączyć do nas? Jedziemy do Zielonej Polany w Łączkach, zapowiada się bardzo fajna przygoda - nie wiem jeszcze ostatecznie jak to będzie wyglądało, ale powinno być fajnie - sauna, pieczenie prosiaka, kulig, impreza dla dzieci, dla nas wodzirej i zabawa do rana. Będziemy drugi rok z rzędu. Kto się pisze? ;-) Mam kody rabatowe - szukamy tylko towarzystwa.

Gość gość
a w jakim jestescie wieku?