Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qalsi

Czy czasowa rozłąka moze byc sprawdzianem uczuc ?

Polecane posty

Gość qalsi

Moj chlopak wyjezdza w styczniu za granice , bardzo to przezywam . Ja nie moge narazie z nim jechac i prawdopodobnie zobaczymy sie dopiero w maju . Okaze czy on mnie naprawde kocha , bo jesli utrzyma ze mna kontakt i nie znajdzie innej to znaczy ze chce naprawde byc ze mna. Co myslicie? kto mial podobna sytuacje ?

Gość ktosssssssssss
Ja mam bez przerwy takie sytuacje

Gość to moze byc sprawdzian
ale jesli go zda, to nie musi od razu znaczyc, ze wasz zwiazek wypali i ze kiedy wroci, to po tygodniu nie bedzie mial dosyc. Podejdz do tego na luzie, staraj sie podtrzymywac wiez i zobaczysz co z tego wyniknie. Poza tym, nie jest powiedziane, ze ty wytrzymasz sama bez niego.....

Gość mamcia hipcia
sama musiałam wyjechać, widujemy się z mężem co parę miesięcy, czasem co miesiąc i urlop latem. Drugi rok tak żyjemy. MASAKRa :( ale już niedługo. nad moim biurkiem wisi kartka: ROZSTANIE JEST TYM DLA MIŁOŚCI, CZYM WIATR DLA OGNIA. PODSYCA WIELKI, GASI MAŁY. i w to wierzę. na razie wiatr PODSYCA ;) i tego ci życzę.

Gość anikaaaaa
moj maż w zeszłym roku wyjechał an delegacje na miesiac czasu... nie daleko ale nie było mozliwosci zjezdzania np. na weekendy :( nie zrób tylko tego bełedu co ja robiłam...nie umartwiaj sie. Zajmnij sie swoim życiem, wiadomo ze edziesz tesknic i tesknij ile wlezie ale np ja przez te czas ani sie nie malowałam ani nie ubrałam porzadnie...moje życie ograniczało sie tylko do: praca-pusty dom... awet do rodzicow nie jechałam bo nie widziałam sensu jak wracała to ogladałam zdiecia... wspominałam. Jjeku jak etraz to przypomne sobie to mi wstyd:/ achowywałam sie jakbym miała załobe, podpuchnite oczy tłuste włosy... A tak nie powinno byc:) wychodz na imprezy, idz do kina, spotykaj sie z kolezankami itd. Tearz wiem ze byłam za bardzo uzalezniona od niego, teraz juz tak nie jest i jak zadzy mu sie wyjechac to obracam to za dobra monete i wykorzystuje zcas na maksa osobno dla siebie:)

Takie rozstania to masakra jakaś. Ja okropnie tę\skniłam ,martwiłam się , tworzyłam jakieś niesamowite scenariusze. ehhh

Mój chłopak mieszka od mnie w odległości 200 km. Widzimy się co 3-4 tygodnie. Jak na razie mija 3 miesiąc, jesteśmy razem, jest wiele zwątpień i złości na zaistniałą sytuację, ale trzymamy się razem, bo wierzymy, że nie można poddać się tak błahej przeszkodzie. Przede wszystkim trzeba trzymać się zasad, wierzyć, chcieć, mieć nadzieję i kochać. I dobrze się wszystko ułoży :)