Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Webster

Gdzie radzicie spedzic Sylwestra ?

Polecane posty

Witam, Nie bardzo mam gdzie spedzic Sylwestra i szukam jakiegos pomyslu. Chcialbym sie wybrac z osoba towarzyszaca gdzies do ciekawego miejsca moze byc w polsce lecz nie koniecznie - rowniez moga to byc alpy badz jakas stolica europejskiego miasta. Jedyny warunek jest taki zeby bylo ciekawie i interesujaco. Mam do was wielka prosbe co mi doradzacie a moze znacie jakies ciekawe oferty sylwestrowe...szukam czegos od 30.12 do 3.01 :) Dzieki :)

Gość to cale szczescie
paryz

Slyszalem Paryz no pieknie tylko ze sprawdzalem i nie bardzo widze jakies krotkie wyjazdy np 30 grudnia - druga sprawa wyjazdy ktore znalazlem to sa autokarowe i bez noclegu wiec caly sylwester bedzie w autobusie co tak sobie wyglada...choc jedna noc chcialbym w hotelu zeby sie wykapac odpoczac etc.

Gość fefefegh
najlepsza oferta hahhahhahaahhhaahahahhahahaahahha

Gość shalini
ja wyskakuje nad polskie morze pierwszy raz w zyciu bede tam zima... licze na udany wypoczynek jak i zabawe sylwestrowa oczywiscie... Zreszta nie wazne gdzie wazne z kim ;)

Gość DO autoraaaa
on potrzebuje hotelu by sobie pobzykac:D

Gość DO autoraaaa
nic,ale po co pisze o kapaniu jak chodzi o ruchanie:D:D:D:D

Gość DO autoraaaa
a raczej i o ruchanie glownie:D:D:D:D

ja sie pytam o porady odniosnie Sylwestra a zyczliwym ktorzy znaja moje zycie erotyczne lepiej niz ja to z gory bardzo dziekuje. To chyba normalna sprawa ze jak sie jedzie na pare dni to nie zamierzam spedzic tego czasu w autobusie... A moze zna ktos jakies ciekawe miejsca w Alpach ?

Gość no to moze ty masz
tak nasrane we lbie, ze hotel na wyjezdzie tylko do jednego ci potrzebny, a tak to nie odczuwasz potrzeby komfortu i umycia się :o zeby sie poruchac to nie trzeba nigdzie na sylwka wyjezdzac :o

Gość kukresja
autorze przyjedz do warszawy!!! impreza bedzie i w ogole :) a jak wygląd masz wyjsciowy i za szybko sie nie meczysz to moge cie przenocowac :)

Gość DO autoraaaa
jasne ze nie trzeba ale jak chce sie bzyknac i przy okazji wrazenie zrobic to i Paryz i Alpy dobre:D:D:D:D

Gość DO autoraaaa
laska daje leb uciac ze jakby cie autor do Paryza dupa ryza wywiozl to by nie mial zadnych problmow by cie nawet w autobusie stuknac:D:D:D:D:D

Gość DO autoraaaa
nikomu ale mozna dwie przyjemnosci w jednym miejscu miec :classic_cool:

Gość jolaa777
znajdz jakies tanie bilety lotnicze, a potem znajdz hotel tam dokad jest lot;) w duzych miastach stolicach na pewno bedzie sie duzo dzialo. Chyba ze wolisz alpy i na stoku speedzic te noc, tak tez mozna;) Ogolnie jesli masz kase to ja nie widze problemu. W zadne wycieczki bym sie nie ladowala, z obcymi ludzmi nie wiadomo na kogo sie trafi, najlepiej byc samym sobie sterem:D

Do Jola777 No wiec jest problem taki ze jesli pojade nie podlaczony do jakiejs wycieczki to na miejscu sie okaze ze no fakt jestem w alpach mam hotel itd ale przyjdzie mi dopiero tam szukac jakiejs ciekawej imprezy. Do tego w zaleznosci gdzie to bedzie czy francja czy wlochy to pojawi sie bariera jezykowa ...jesli sie podlacze pod jakas wycieczke faktem jest ze bedzie lawiej nawiazac kontakt bo to wkoncu rodacy. Sprawdzalem juz polaczenia lotnicze do rzymu oraz paryza i raz ze ceny sa holendarne a dwa ze nie interesuje mnie 10- godzinny lot do paryza...

hehe dzieki za mile komentarze tak z pewnoscia uzyje intrnetu do rezerwacji....

Gość walinn
ja w tym roku miałam ochotę nic nie robić na sylwestra ale znajomi nie dają za wygraną i teraz znowu przyszło szukać jakiegoś ciekawego miejsce na powitanie nowego roku. Znacie jakieś sprawdzone miejsca?

Gość jukrecja
To zależy co lubicie, czy np. jaka imprezka w domku w górach czy może zorganizowana impreza w jakimś fajnym miejscu. Mnie się podoba sylwestrowy pomysł Głęboczka. Impreza+degustacja wina no i to co mnie przekonuje to aromatyczne kąpiele i łaźnie :D