Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczy czlowiek lat 30

Czy przyznawac sie do bycia prawiczkiem w wieku 30 lat

Polecane posty

Gość tajemniczy czlowiek lat 30

:-(

Gość mysia pysia krysia
przyznawac, ale nie musisz od razu..... po paru randkach

Gość To zalezy od kobiety
ja bym sie nawet ucieszyla ;) lepszy 30 letni prawiczek niz don juan ;-) sama mam 30 lat :) ale mlodsze kobiety traca dziewictwo w wieku lat nastu i mam wrazenie ze uwazaja takich facetow za dziwnych

Gość do bazienka
a ja chcialam wiedziec ile kobiet mial moj ex i to nie prawda ze liczy sie to co teraz to co bylo, jest skladnikiem "dzisiaj" to, co bylo ksztaltuje charakter i mowi o czlowieku

Warto się przyznać - to będzie świadczyć o tym, że żyjesz w zgodzie z samym sobą i śmiejesz się różnym presjom społecznym w twarz :classic_cool: Co najlepsze, to wcale nie musi być takie trudne. Nie musisz nawet nic mówić - wystarczy, że kupisz sobie białą bransoletkę w czerwone kropki - symbol prawictwa :classic_cool:

Z każdym jest coś nie tak. W jednym to, w innym tamto. A z tym przyznawaniem to żartowałem - wszystko zależy od okoliczności.

nie musisz się przyznawać, to widać, gołym okiem, a zachowaniu łózkowym, nim rozpocznie, to kończy....

Gość no i co nie powie, ze jest
prawiczkiem i jak dojdzie juz do zliżenia to przecież wyjdzie jego brak doswiadczenia,

Gość do bazienka
zaden normalny facet by sie nie zwiazal z kobieta ktora miala 30 partnerow

Gość do bazienka
Jak sie ma to Twoje twierdzenie, ze nie liczy sie co bylo, do: "moj eks mial kilkadziesiat (...) i wcale mi to humoru nie poprawia"? Czy Twoje twierdzenie, ze przeszlosc jest niewazna nie jest proba zamaskowania tego, ze nie podoba Ci sie, ze Twoj partner jeb­al sie z kim popadlo i w gruncie rzeczy obawiasz sie czasem czy taka nie jest jego prawdziwa natura? Ja nie mialabym ochoty sie wiazac z takim facetem, ani dawac mu szansy. Szanowanie sie nie ma nic wspolnego z dorosloscia. Moze teraz troche zmadrzal, moze sie czesciowo ograniczyl, a czesciowo ukrywa, ale ja nie chcialabym miec takiego partnera. Dlatego ja rozmawiam o przeszlosci. Zeby delikwentow podobnych do Twojego jeb­aki splawic. "szczerze to o pewnych rzeczach lepiej nie wiedziec" ja nie uciekam od trudnych rzeczy. Ty jestes z tych ktore wola nie wiedziec, ze facet sypial z laskami dla sportu, ze Cie zdradzil itp? Ja jestem z innych. Chcesz z nim byc, Twoje prawo. "uwazam, ze kazdy powinien miec troche intymnosci w zwiazku troche prawa do wlasnej tajemnicy" Ja tez, ale z obserwacji wnioskuje, ze faceci i kobiety ktorzy mieli b. duzo patnerow nie nadaja sie do zwiazkow. "przyznanie sie do prawictwa w tym wieku, szczegolnie w przypadku faceta, rodzi pytanie co jest z nim nie tak" Moze dla takiej bazienki, dla ktorej czyms jak najbardziej akceptowalnym i normalnym jest ruch­anie sie przez faceta z kim popadnie. Prawiczek w tym wieku to cos rzadko spotykanego, ale jego charakter moze byc 100x lepszy niz poru­chacza. I zazwyczaj jest. Ja naprawde nie rozumiem babeczek, ktore uwazaja, ze musza dac szanse meskim je­banym ruch­adelkom, a ze z prawiczkami, ktorzy nie mieli szczescia w zyciu albo mieli zasady moralne musi byc cos nie teges :o

Gość do bazienka
"a odwrotnie? jak facet przekroczy 30 partnerek?" - z takim wiaza sie albo te, ktore sie nie szanowaly, albo masochistki, albo naiwniary normalne kobiety sie nimi brzydza :o

W sumie jeszcze coś, jak już piszemy tak na serio. Chodzi o banał, no ale chyba go napiszę. To całe skupienie na byciu czy niebyciu prawikiem/dziewicą jest albo żartem, albo bez kitu chore. Podobnie jak to, czy ktoś ma dupę z krostami, czy nie. Czy ktoś jest rudy, czy nie. Czy ma piegi, czy nie. Czy ma penisa, który zakręca mu w lewo, czy w prawo, i jak bardzo. Co z tego, że ktoś jest prawikiem/dziewicą albo że ma małe cycki czy penisa? Że w łóżku okaże się, że jest prawikiem/dziwicą i że ma małe cycki czy penisa? I co wtedy? Partner po tym strasznym uświadomieniu wrzaśnie i wyleci jak oparzony? A może, co gorsza, jego "uczucie" wygaśnie? Czy w najlepszym razie osłabnie? :D Tego się obawiacie?

Przed wejsciem na kafe, myslalam ze ludzi ocenia sie innymi kategoriami, a nie tymi, ktore mowia o tym kto ile zaliczył doop czy, że nie zrobił tego jeszcze wcale. :O 🖐️

Gość prawiczy prawiczek 28
Nikt nie będzie pytał.

Gość do bazienka
No dobra, teraz w jakims stopniu Cie rozumiem

Gość do bazienka
co nie znaczy ze sie zgadzam oczywiscie moze nie powiedziec prawdy, ale zauwazylam ze prawda zazwyczaj na wierzch wyplywa zwlaszcza w moim wypadku

Gość UBIO delikatet raritet GHAH
Nie ma się czego wstydzić! kobiety wolą prawiczków, bo kochają rozprawiczać! Skoro prawiczek to kobieta czuje się dumna wtedy, że on będzie jej pierwszym i na zawsze ją zapamięta!

Gość mnbvcxbvc
up

Gość po co masz się przyznawać
jak ściągniesz portki, ona zobaczy te twoje 6cm we wzwodzie, to się sama domyśli, że nigdzie sie z tym jeszcze nie zapuszczałeś, fajtłapo :D