Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurdu_bydzia

Egzamin praktyczny za miesiąc kurdupel zdaje

Polecane posty

Zdałem teorię (ZERO błędów), a za miesiąc mam wyznaczony termin zdawania jazdy. Wziąłem sobie jeszcze dodatkowe lekcje z instruktorem, na pewno nie zaszkodzi. Czuję się coraz lepiej za kółkiem (mimo wzrostu 169 cm). I jeśli wywoła mnie do egzaminu facet to myślę że zdam nawet za 1 razem :)

Gość krokodylica
Ja zdawałam w Bydgoszczy. Też jestem niska.

No 169 cm jak dla faceta to żałosny, skrajnie niski wzrost :( Dlatego nie chciałbym zdawać egzaminu u młodej kobiety, bo wtedy wiem że obleje mnie za to że jestem niski i nieatrakcyjny :( Ale jak będę zdawał u faceta i dobrze pojadę to zdam :) Tak, zdaję w Bydzi

Gość jestes zalosny pierdzielisz i
masz kompleksy jestes kurduplem, ale psychicznym

Gość krokodylica
Faktycznie baby są egzaminujące baby są tam okropne!

Gość aha i achhhh
Mam 152, jezdzę dobrze :) Powodzenia i zdasz na pewno, jeśli się dobrze czujesz za kołkiem.

Gość krokodylica
Kurcze urąbało mi posta. Miało być, że egzaminujące baby są tam okropne! ;)

Gość a juz tak nie narzekaj na
wzrost, sam jestem niski - mam 1,7 m . jak sie jest niskim ciezko na poczatku sie jezdzi, ale to kwestia doswiadczenia. Jezdze juz 2 lata i jezdze w roznych samochodach malych i duzych. Poza tym po co sie uzalac - spijrz na kobiety mnostwo ma wzrost 1,65-1,7m i jakos daja sobie rade za kolkiem :)

Wiecie co, jak baba egzaminująca jest po 40-tce albo po 50-tce to spoko. Najgorzej będzie, jak trafi mi się młoda "dziewucha" w dodatku atrakcyjna :( Wtedy ze zdanym egzaminem mogę się pożegnać!! :(

Gość mysia pysia krysia
to powodzenia... ty juz chyba wczesniej plakales na forum, ze jestes za niski i boisz sie trafic na kobiete egzaminatora.... moim zdaniem troche wyolbrzymiasz problem, sa osoby duzo nizsze i zdaja bez problemu, a wiesz jak mowia ... zlej baletnicy rąbek u spodnicy...

Gość jestes zalosny pierdzielisz i
widzialam juz wczesniej Twoje posty jestes zalosnym przegrancem i marudzisz moze dlatego Cie oblewaja moze dlatego marudzisz

Gość krokodylica
Nie nakręcaj się tak negatywnie. Ja tam zdałam u podobno największej kosy - właśnie młodej egzaminatorki.

Ja w czwartek mam teorię i praktykę, dzisiaj mam jazdy o 14, nie chcę mi się strasznie, ile można jeździć w kółko po mieście, a rozwiązywać testów to już w ogóle. Życzę powodzenia i nie sądzę, by Twój wzrost miał coś do rzeczy :)

Ale jak młoda egzaminatorka zobaczy że ma zdawać bardzo niski i nieatrakcyjny koleś to obleje mnie chociażby dlatego, że uzna że mały koleś za kółkiem to zagrożenie dla ruchu i psucie dobrego smaku w ruchu. Dlatego myślę, że jak odpukać wywoła mnie taka laska, to z miejsca powiem jej że rezygnuję z egzaminu :( Zdam kiedy indziej u kogo innego, a zapłacę, trudno się mówi :(

Gość a juz tak nie narzekaj na
chlopie jestes zakompleksiony na maxa ;/ zal cos takiego czytac ...

Gość krokodylica
Ja chrzanie, to nie konkurs piękności!!! Oddać walkowera to kretynizm na maxa!!!

Gość krokodylica
Poza tym nie widzialam żeby jakas egzaminatorka była super laską. Są normalne z wyglądu, jedna młodsza, druga starsza i tyle.

Gość lalka233gg
ja mam w srode egzamin...