Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerwetki1121

Sos worcester- gdzie kupie?

Polecane posty

Gość kerwetki1121

W jakim sklepie w Polsce?

Gość aha i achhhh
kiedyś szukalam do żebbrek w sosie kawowym, nie jest do dostania w moim regionie. Dałam sosu sojowego i powideł sliwkowych i też było dobre, ale powodzenia, może znajdziesz.

Gość kerwetki1121
moze w Tesco?

Gość Indra
Hej. Szukasz do tych krewetek? Przed chwila gdzies przeczytalam, ze w wiekszym tesco mozna kupic i stoi gdzies miedzy tabasco a sosej sojowyml

Gość pithekanthrop
" kiedyś szukalam do żebbrek w sosie kawowym, nie jest do dostania w moim regionie. Dałam sosu sojowego i powideł sliwkowych i też było dobre, ale powodzenia, może znajdziesz." Witam . Pomijajc przeliterowanie w slowie " zebberek, do ktorego to w zasadzie nie mam wielkich pretensji. Kazdemu przeciez moze sie zdarzyc tak pomylka. Jednak aby zrozumiec budowe zdania:" kiedys szukalam do zeberek w sosie kawowym" ... itd., musi sie miec co najmniej tytul profesora nadzwyczajnego. Kontempluje / nie mylic z katem spluwaniem / iz chodzilo osobie zamieszczajacej ten post ,ze kiedys szukalam SOS WORCESTER do zeberek w sosie kawowym - co robi mi sens przy tak zbudowanym zdaniu .Znam biegle kilka jezykow obcych ,m.in.jezyk polski.Ojciec literatury i pismiennictwa polskiego M.Rej powiedzial: " Toc Polacy nie gesi i swoj jezyk maja " Zatem .Kiedys szukalam JEGO do zeberek w sosie kawowym . Pozdrawiam.

Gość edi1111111
Zawsze zadziwiają mnie osoby które mówią ..."co robi mi sens przy tak zbudowanym zdaniu" i jeszcze ma czelność kogoś pouczać.... ."Znam biegle kilka jezykow obcych ,m.in.jezyk polski" - dla Ciebie j. polski to rzeczywiście język OBCY - nawet BARDZO OBCY.......

Gość hej helol helol
Widziałam w Piotrze i Pawle. A sama kupiłam w Auchan

Gość jajakolwiekkkkkkkkkkkkkkk
Ja kupiłam na allegro :-O

Gość nonik123
w Almie jest

Gość gość jago
Myślę,że najprędzej w Lidlu. Trzeba sprawdzać