Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zły krasnal

Ale śniegu napadało...

Polecane posty

Zbieram meldunki o grubości pokrywy śnieżnej na dzień 11.12.2010 godzina 12:00 - we wszystkich punktach w kraju i za granicami!

Gość zły krasnaluch
Wpisywać się i to już! Co taka cisza :(

to może ja zaczne bo widze że towarzystwo niesmiałe do meldowania i woli się wypowiadać na temat seksu analnego, który znają tylko z filmów o zwierzętach. Centralna Polska: Powiat skierniewicki : pokrywa snieżna 23 cm temperatura: -3 stopnie celcjusza zachmurzenie duże opad śniegu umiarkowany wiatr średni, w porywach do 2 m/s sytuacja drogowa: opanowana, miejscami oblodzenie

nikt nie melduje? same zboki? nikt nie ma pojecia o meteorologii ale każdy ekspert w sprawach odchyleń seksualnyc? Patologia społeczna i wykolejenie moralne pełnej klasy!!!

i nikt nie potrafi napisac że sniegu jest tyle i tyle i czy pada czy nie? poza analami to macie inne zainteresowania internetowe pajace? kogo ja kuwa pytam jak dziec po 14 lat tylko komputer całe zycie przed oczami i nawet przez okno swiata nie ogladacie... żal mi was.. :(

Gość zły krasnaluch
Ja jestem początkującym meteorologiem i zamiast podrywać młode dziewczęta i poznawać budowę kobiecą, wolę siedzieć z nosem w książce. Po studiach doktoranckich będę zapowiadał pogodę w stacji Zagajówek TV. Pozdrawiam nieuków.

Gość zły krasnaluch
zły krasnal Nie zgadłeś. Dziś miałem anal z bananem. Było przezajebiście. No, ale dość na dzisiaj mego onanizmu. Teraz muszę zająć się ważnymi sprawami - a mianowicie nauką, gdyż od tego zależy moja przyszłość. Proszę, pomóżcie mi. Powiedzcie, gdzie ile napadało śniegu, bo odbywam praktykę w stacji Zagajówek TV i muszę tam dostarczyć rzetelnych materiałów na pogodę. Pozdrawiam.

Gość ruda laska
na śląsku sypie i wieje, nie wiem ile cm nasypało, ale już dzisiaj trzy razy odśnieżałam karmniki i schody :P wieczorem ja przestanie sypać będziemy odśnieżać, ja odśnieżarką a mąż łopatą :D

Gość zły krasnaluch
ruda laska Dziękuję za wyczerpujące informacje. Będę miał opowiadać dziś w prognozie pogody w stacji Zagajówek TV Pozdrawiam

Gość ruda laska
:D