Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umc umc umc

ciąża?

Polecane posty

Gość umc umc umc

Witam chciałabym się poradzić, bo już nie wiem co mam mysleć, mój cykl trwa kolo 32-33 dni, okres przeważnie dostawałam pod koniec mięsiaca, mięsiac temu okres sie spóznił dostalam go 3 listopada, był normalnt trwał tyle ile zawsze trwa czyli 6-7 dni, prawidłowo okres powinnam dostac do 6-7 grudnia a go nie ma ;/ zaczynam sie martwic bo do czasu przed miesiaca okres miałam co do dnia, a nie mam zadnych stresów ani nic żeby mógł sie az tak przesunąc , dodam ze z moim partnerem sypiam ale zawsze uważamy, są prezerwatywy i on nigdy nie konczy we mnie tylko poza, wiec nawet jakby pękla co w ogole nie miało miejsca to nie mogłby mnie zapłodnic , sluz mam jakis dziwny dluugi przezroczysty i ciągnący, w ogole nie zapowiadający na to iż okres przyjdzie, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji

To tylko kilka dni spóźnienia, prawdopodobnie zwykłe zaburzenia hormonalne. Poczekaj jeszcze z tydzień, jeśli miesiączka się nie pojawi to skonsultuj się z ginekologiem.

Gość umc umc umc
zdaje sobie sprawe z tego ale my na prawdę uważalismy,poczekam mam nadzieję że to tylko zaburzenia

Gość umc umc umc
witam ponownie, okresu nadal nie dostałam i teraz to zaczynam sie martwic, dodam jeszcze ze nie moge isc do ginekologa bo nie mam ubezp, bo nie pracuję a uczę sie zaocznie jak na razie :(