Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

No to kiedy można mówić o miłości..

Polecane posty

No powiedzcie mi , Wy zakochani i poinformowani :P Kiedy można mówić o miłości według Was ? Jakaś reguła ? :D Tak na poważnie jak rozszyfrować miłość? Kiedy możemy być świadomi, że kochamy ??

Gość prawiczy prawiczek 28
Jeżeli po 5 latach nadal chcesz z nim być :classic_cool:

Mi się wydaje że nie ma reguły...Miłość przychodzi sama i czesto niespodziewanie :)

To zalezy...kazdy jest indywidualną osobą u kazdego to sie objawia inaczej...czesto to wychodzi tak nagle i niespodziewanie...mysle ze czas tu nie gra roli

Najgorsze jest to jak mylimy Miłośc z przyjaźnią...zreszta Miłość jest dosyć skomplikowanym uczuciem :)

To też zależy czym jest dla kogos Miłość...kazdy ma tam swoją filozofie na ten temat ale Ja uwazam ze nie ma reguly :)

Gość hanka s
jak patrzysz na swojego partnera i wiesz że na starość mogłabyś mu zmieniać pieluchy :)

O to mi właśnie chodzi Mylimy często miłość z zauroczeniem, przyjaźnią i innymi uczuciami, a ja bym chciała mieć pewność. Jestem z nim 7 miesięcy i mimo, że przed nim miałam kogoś dwa lata, czuję że mój teraźniejszy związek jest poważniejszy. Pisałam kiedyś na forum że bronię się przed zakochaniem, że żyję bez uczucia z kimś, ale to bzdury, zastanawiając się nad tym wszystkim głębiej doszłam do wniosku, że nie wyobrażam sobie nie mieć Go koło siebie, jak Go nie widzę jeden dzień to bardzo tęsknię, chcę żeby było mu ze mną jak najlepiej obiadki, sprzątam u niego w domu... no nie wiem :D

Gość Twój mulat i tak jest
bezpłodny i umrze przed 40 więc ciesz się jego długim fajfusem ile możesz :classic_cool: Ze germańskim pozdrowieniem znany folksdojcz

Gość Twój mulat i tak jest
nie może być miłości pomiędzy białą aryjską kobietą a potomkiem zdrajców rasy. Z germańskim pozdrowieniem znany kafeteryjny folksdojcz :classic_cool:🖐️

Gość Już się nie nabijam
z volklisty.... trochę twoim kosztem 🌼

Gość Mostowiak
A ja to bym chciał żeby było wszystkiego tak po troszeczku. Żeby ta "JEDYNA" była dla mnie najlepszym kumplem, najwspanialszą kochanką i przecudną żoną. 3 w jednym a jakie piękne. Pomarzyć dobrze jest czasami. A może i spotkam taką.

Gość Annka-ana
ja uświadomiłam sobie po 6 miesiącach znajomości.

Gość totofotek
Jak patrząc na niego masz wrażenie że szczęście Cię rozrywa