Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla szalona kobieta

zakladam konto na sympatii- na co uwazac, jak kogos poznac ? ;)

Polecane posty

zalozylam jesze nie uzupelnilam, mialam tam konto dawno temu, teraz jestem sama i chcialabym kogos poznac - niekoniecznie do zwiazku -chociaz byloby milo :) ,plus kogos do rozmowy ,luznej znajomosci. Jak sie ustrzec od seks-maniakow, zonatych i psychopatow? Gdzie i jak sie spotykac? Na co uwazac? Nigdy z nikim nie spotkalam sie w taki sposob tj.przez internet

Gość setka vel setunia
na mnie uwazaj

:D

napisz w ogólnym że dziękujesz żonatym itp uważąj też z kim gadasz czasem mają zdjęcia nie swoje. Raczej nie polecam serwisów randkowych.

Hm , mieszkam w nowym miescie , wiec to najlatwiejszy sposb poznania kogos, w realu poznawalam ludzi na uczelni , zbyt niesmiala jestem ;) na urode nie narzekam , wstawilam tylko dwa zdjecia twarzy - powinni wystarczyc

tylko wiesz w realu widzisz człowieka ,jego zachowanie a po takim randkowaniu w necie spotykając się z facetem możesz przeżyć rozczarowanie. To co napisałem jest dość częste.

Gość prawiczy prawiczek 28
Nie myślicie że te 100tki tematów o sympatii jakie napadły kafe, forum z jedną z największych ilości wejść i odświeżeń w polskim necie, to jakaś krecia robota marketingowców podszywających się pod ludzi? Typowa reklama w epocej fejsbuka

Gość gumcia balonowa:)
- najlepiej nie podawaj numeru telefonu , jesli ma byc spotkanie to kup sobie nowy prepaid - koszt 5 zl :) , ja juz sie przejechalam nieraz i natręci dzwonili po nocy i caly dzien smsy - jesli ktos ma zbyt fajne zdjecia pros o jakies normalne ,z ulicy , domu , dnia codziennego , ogolnie od wszystkich warto takie prosic , nie sluchaj tlumaczen - nie mam aparatu - bo to zalosne , teraz kazdy telefon ma aparat ,kamery to samo , do tgo masa ludzi ma cyfrowki albo moze od kogos pozyczyc to nie problem - nie opowiadaj zbyt duzo szczegolow o sobie, tzn gdzie mieszkasz - dzielnica wystarczy

gumcia balonowa:) to co Ty facetom robiłaś że tak dzwonili? ja tam nikogo nie prześladowałem. Najlepiej wmiarę szybko się spotkać z facetem z portalu. Tylko w jakimś bezpiecznym miejscu gdzie ludzi jest dużo.

Bledy mlodosci :) trafialam na idiotow - na sympatii jest ich cala masa , dokladnie 2 lata temu ,mialam ledwo 20 , glupia i niedoswiadczona spotkalam sie z panem 25 letnim ,madrze pisal -rzadko sie zdarza by ktos tak sie rozpisywal , do tego baaaardzo mi sie podobal ... Spotkanie? u niego pod miastem - dom po dziadkach , sama sie dziwie ze tam pojechalam :D milo nam sie rozmawialo, pocalunek i zaczal mnie macać :O i jego slowa : uprawiasz seks na 1 ''spotkaniu'' ? powiedziala : nie i dal spokoj , i wtedy zaczely sie telefony z zastrzezonych numerow ale dal spokoj. Drugi facet wyslal nie swoje zdjecie :/ na szczescie spotkania w miescie , dalam mu do zrozumienai ze nic z tego , dręczyl mnie przez kilka tygodni ,i zmienilam numer... wiec radze uwazac :)

no to głupio zrobiłaś. Nigdy z nieznajomym się nie spotykać w mieszkaniu,domu,działce. Jak już to miejsce gdzie dużo ludzi jest nie pasuje to odchodzisz. Ciesz się że nie trafiłaś na jakiego gwałciciela. Facet nie marnował czasu;)

ja miałem ciekawiej podrywała mnie 30 latka mężatka. na szczęście nie spotkałem się z nią. Na takich portalach pełno jest facetów co mają żony szukają przygód.

wtedy nie myslalam ,ze moge zostac zgwalcona - potem mnie olsnilo :) teraz wiem ,ze najlepsze miejsca to jakis park przy ruchliwej ulicy , centrum miasta , jesli czuje ze to fajna osoba - spotykam sie , bez gadania tygodniami na gg - pozniej z kazdym dniem coraz bardziej idealizujemy te osobe a potem ? rozczarowanie :) idealu nie ma :)

do tego podchodzić na luzie do spotkać rzadko kiedy kogoś fajnego można poznać. A teraz gumcia balonowa:) masz kogoś czy samotna?

kręci sie jeden pan :) ale wiem ,ze nic z tego nie bedzie - on jest jednym z ''imprezowych typow'' :classic_cool: na sympatii poznalam - kilkanascie osob , tylko z dwoma panami utrzymuje kontakt , czasami sie spotkamy pogadac , wyjsc na rower czy zakupy a reszta ? szkoda gadać :D

wiem ;) tu juz bylo dziesiątki tematow o tym , przebojowosc i charakterek przyciaga:)

możesz inne serwisy randkowe wypróbować;) a potem założysz temat i opiszesz które są fajne a które do kitu;)

a jakie inne ? iLove wycofal sie z polski :) wp.pl stworzyla cos nowego : doserca - narazie baaaaaardzo malo ludzi na o2 - bida , od lat zadnych nowosci , za dawnych lat mialam tu konto :)

oo widzę że ty to już weteranka. Ja byłem na ilove, randki o2.pl. Ewentualnie na kafe możesz podrywać facetów. Sporo tu zwierzyny jest.

Gość A ja poznałam..
A ja poznałam pożądnego faceta na sympatii.. oczywiście pełno idiotów.. mnóstwo.. ale jeden się trafił pożądny :) i jestem z nim od 9 miesięcy..

ja nigdy na tych portalach zwiazku nie szukalam , podobnie jak autorka topicu - trudno mi kogos poznac w realnym swiecie :) zawsze licze na spotkanie przy kawie , fajna rozmowe o czyms wiecej niz pieniadze , samochody silownia . Jesli bedzie z tego cos wiecej to milo :) Bylam w jednym w zwiazku (z sympatii ) zniszczylam to ja - za głupote sie placi :classic_cool: ale nie mam zamiaru płakac jak inne kobitki tutaj

przeznaczeni ? gdzies o tym czytalam , portal dla wierzacych ? to nie dla mnie :D

gumcia balonowa:) to na przeznaczeni mniej świrów siedzi. Pochodzisz co niedziela do kościoła;) nie przebieraj bo zostaniesz starą panną;)

skasuja mi konto gdy zaznacze ,ze popieram aborcje , nie chce slubu koscielnego ,a moja rodzina ma w dupie boga i kosciol :D dziekuje ,zostane przy sympatii :classic_cool: jeszcze sprawedze randki na interii ...

hm nie bede ukrywala ,ze szukam atrakcyjnego pana :) nie jestem hipokrytka i tak sie sklada ,ze ci ktorzy mi sie podobaja licza na wieczną impreze i jednorazowe numerki :O a ci ''z zasadami'' ktorzy chca stworzyc cos trwalego są po prostu nudni , studia - nauka , jakies zainteresowania maja - ale nie czuc tego ''czegos'' , tzw magnetyzmu . Zawsze takie spotkanie bylo dla mnie męczace . Spojrz na kube wojewodzkiego - co by o nim nie mowic , ma to cos , i az chce sie go sluchac ,a z drugiej strony niesmialy facet , ktory spoglada na ciebie , boi sie opowiadac o sobie ...