Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla szalona kobieta

zakladam konto na sympatii- na co uwazac, jak kogos poznac ? ;)

Polecane posty

Tylko problem w tym żę tych atrakcyjnych to mało jest a dwa to mają w czym przebierać. A sama jesteś bardzo ładna?

Gość gumcia balonowa:)
z tym ''bardzo'' bym nie przesadzala :D ładna oryginalna uroda - dla jednej osoby jestem boginią a dla innej zwykła...

Gość przyszla szalona kobieta
wypelnilam o sobie dane , napisalm to o czym pisaliscie , nie dla : zonatych ,imprezowiczow i zonatych :) tylko nie wiem czy czekac jak głupia na wiadomosc czy sama zagadywac ?:D

Do tego widzę że bardzo zależy Ci na wyglądzie faceta. Sama masz jakieś zainteresowania?

Gość a ja mam swoje lata
balonowa - z takim podejsciem to nigdy sie nie doczekasz :) czy tobie sie to podoba czy nie - nasz naród nie jest wypelnionymi przystojniakami :) taki układ kosci twarzy , nos itp - i nic na to nie poradzisz... a te rodzynki ktorych jest niewiele? wiekszosc k0rzysta jak moze . Zmien wymagania bo zle sie to skonczy albo zmien miejsce zamieszkania ;)

z balonową będzie tak że np facet zrobi dziecko i da nogę. Będzie samotną matką.

Gość gumcia balonowa:)
kapselku wiem co to antykoncepcja :D jesli chcesz mnie obrazic to smialo ,na tym forum to norma :)

Mother-In-Love badania robiłaś kto tu bywa? wątpie żeby tu ruchacze byli oni operują na serwisach randkowych.

Gość Bodzio helikopter
na tych portalach 60% chce miec seks , niczego wiecej w zyciu nie chca, bananowe dzieci , zboczone nastolatki , zonaci i męzatki i sponsorzy 20% to zdesperowani ludzie , ktorzy bez milosci nie moga zyc i wysychają jak kwiatek abo nikt ich nie chce 10% to fałszywe puste konta dla zartow albo z ciekawosci i 10% normalnych

Gość Bodzio helikopter
zbiornik...raj dla zboczuchow :D:D:D

Gość verbener
Bodzio, też miałem konto na sympatii a nie zaliczam się do żadnej kategorii:D W necie tak jak w życiu, można spotkać różne osoby i nie ma przepisu, gdzie - jakie... To chyba nie kwestia portali, a szczęścia. Czasem nawet na forum motoryzacyjnym, czy w komentarzach pod tematem na onecie można poznać kogoś fajnego. Też jestem zwolennikiem szybkich spotkań w miejscu publicznym, kawiarnia, spacer, tak, ażeby móc się lepiej poznać. Komunikatory często zaburzają nam obraz drugiej osoby, a wiadomo, że same słowa to tylko ułamek drugiej osoby. Mówić, pisać można wszystko, mowy ciała, mimiki, gestów się nie oszuka;)

Gość grafik_
Na Photoshopa :P

Gość salabamaa
Ja poznałam swojego faceta na sympatii, jesteśmy bardzo szczęśliwi:) Żaden dziwak, naprawdę wspaniały facet:) ale i dziwni się zdarzali :P

Gość gość
UWAGA na osobniczę o nicku arteate na sympatii: http://sympatia.onet.pl/arteae,user.html W profilu ma napisany bełkot w którym pisze o kulturze, szacunku dla rozmówcy etc. Jednak po napisaniu zwykłej, standardowej, kulturalnej miłej odpowiedzi odpisuje po prostu wyzywając (od cwelów, pedałów etc. za sam fakt napisania). Także takie klimaty - jak ktoś kto napisał się nie spodoba - mimo, że napisał kulturalnie itd., to najlepiej zbluzgać i zmieszać z gównem. Dlatego też radzę uważać. A wspomnianej "użytkowniczce" życzę podobnych reakcji na nią.

Gość gość
PS: Trzeba sobie spację między arteae a przecinkiem skasować, aby link zadziałał.

Chcesz się strzec maniaków seksu, to podkręć temat o sexie specjalnie i zobacz czy się nakręca.

Gość gość
Uwaga na kobiety po 30. Piszą w profilu: panna,nie mam dzieci a potem po kilku spotkaniach wychodzi że dzieciata rozwódka. Już kilka sztuk takich miałem. Po co to ukrywać jak prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw.

Gość gość
Dziwne że admini pozwalają na zakładanie profili bez zdjęć.