Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysia29463

CZY MACIE WYRZUTY SUMIENIA??

Polecane posty

Gość 111a
Sposob wyslawiania sie swiadczy o poziomie inteligencji danej osoby. Twoj poziom to "0". Watpie ze w twoim przypadku psychiatra cos pomoze.

Gość Zasmucony człowiek
Ostry meksykaninie... zadowolony nie jestem, gdy widzę ten świat naszpikowany takimi zerami jak Twoja osoba to trudno o uśmiech na twarzy. Teraz Twoje słowa pod moim adresem to zwyczajna groźba karalna, nie ważne jest kto je pisze, czy dziecię które należy otoczyć specjalną miłością czy też dorosłego człowieka, któremu miłości rodziców w życiu zabrakło... Jednego jak i drugiego za takie słowa można ścigać. Każdy Twój wpis pozostawia za sobą ślad i długo szukać Cie nie trzeba. Po kolejnych groźbach z Twojej strony odwiedzą Cie panowie w niebieskich mundurkach, dostawca odetnie net nakazem sądowym i takie tam jeszcze inne drobiazgi.

Przepraszam, ale kolega zasmucony powinien zasięgnąć porady w gabinecie psychiatrycznym :) To taka drobna porada od prawnika :)

Ojej oburzylo sie dziecko poniewaz sloik z ogorkami zabolal za bardzo? Strasznie mi przykro z tego powodu. Pomoge ci abys nie musial szukac zbytnio. Pieklo ul. Spowitych ogniem kurew calego swiata 66-666 Zapraszam, aha przynies sloik z ogorasami - do wodki bo nie mam czym zagryźć. @Boguś, pjona!

Gość Zasmucony człowiek
Widzisz ostry meksykaninie. Ja być może w przeciwieństwie do Ciebie nie mam doświadczeń z upychaniem sobie jakichkolwiek przedmiotów w tyłek. Widać, Ty masz problem ze sobą. Wystarczyło jedno moje pytanie n/t Twojej hipokryzji (poszukaj w google) i widać natychmiast frontalny atak niespotykanego chamstwa. Tak wiem. Najlepiej nawrzucać, nabluzgać zbierając aplauz 1% publiki i radować się ogromnie w przeczuciu wykonania zadania. :) Uważam, że ktoś, kto Cię szkoli, robi to dobrze osiągając zamierzony cel.

To musze pogratulowac Belzebubowi albowiem on nauki swe przekazuje mi jako swojemu padawanowi. Wiesz co padawan prawda? ogladales Gwiezdne Wojny? No ja mam nadzieje ze tak. A czy wiesz ze 1% to duzo? Wystarczy przytoczyc sprawe przenikania plemnikow poprzez pory w prezerwatywie, liczba wynosi powyzej 1% !!! SKANDAL!! Cos z tym trzeba zrobic. A flame, jesli wiesz co to jest to moja dziedzina zabawy i uciech na tej marnej planecie, ktora zwiecie ziemia. Albowiem niebawem nastapi koniec, pojawie sie ja! zabije smoka, przelece wszystkie baby i zjem ogorki do wodki wypitej z Bogdanem :) Wyluzuj czasem bardziej a szczegolnie tutaj bo mamy taki poziom jaki mamy i pospolite kurwy i chuje sa na porzadku dziennym. Czekaj czekaj jak to sie mowilo... dostosuj sie albo zgin.

Gość Zasmucony człowiek
Bogdanie nie dziś, nie jutro ale za miesiąc zapukają panowie policjanci. Wiem, że groźby karalne są ścigane. Wystarczy tylko złożyć zawiadomienie. Każdy ruch każdej osoby da się namierzyć i wykryć osobę. Tylko kwestia czasu i umiejętności chowania się w necie. Wątpię, aby osoba zwyczajnie bluzgająca sobie po forum używała wyszukanych form ukrywania się w internecie.

Gość Zasmucony człowiek
Meksykaninie. Zdaję sobie sprawę, że to jest internet, forum i świat iluzji ale nie rozumiem czemu prawie wszystkie kobiety za puszczalstwo gonisz a tylko Perwersja uzyskuje Twoje uznanie? Czy jej doprawianie rogów mężowi jest inną formą zdrady niż np autorki topiku?

Ja pierrdole, czytales co napisalem wczesniej? Nie wiedzialem, skoro to prawda napisalem ze wg mnie tez zasluguje na miano kurwy. Pozatym skad ty wiesz o takich rzeczach, pojawiasz sie tutaj i wyciagasz kogos brudy na zewnatrz? W kogo ty sie bawisz? Wujek Alek?!??!?!!? WE ARE THE KNIGHTS WHO SAYS: NI!

Gość Zasmucony człowiek
Ostry meksykaninie, Perwersja się z tym nie ukrywa i pisała to już w kilku topikach. Więc to nie pranie brudów.

Gość ssjhdyem
Jest sprawa znow SEKSISTOWSKA-ze facetka zadaje pytanie z cyklu-"robia to obie plcie"-tylko mezczyznom.Jakiwe wy jestescie porabane -to wiekszosc z was nawet sobie nie zdaje z tego sprawy !!! Jestescie naprawde zalosnymi seksistko-rasistkami !!!