Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Chcesz być szczęśliwa/y od nowego roku? zakochać sie itd.wrożba

Polecane posty

dla tych co marzą o pięknej miłość, oczywiście odwzajemnionej...wystarczy wysłuchać od początku do końca piosenkę nr 1, wsłuchać się w tekst, zapamietać jej przesłanie i wdrożyć to w życie - czas macie do końca miesiąca a byc może już w sylvestra poznacie tego/tą jedyną :) uwaga!!! jesli powyższy tekst dotyczy ciebie ale z jakiś powodów np kompleksów nie chodzisz na sylvestra, nie wychodzisz do ludzi bo kiedyś ktoś cie zniszczył lub sama/sam to zrobiłeś, ewentualnie jesteś 40 letnim j prawiczkiem itd to najpierw musisz wysłuchać od początku do końca piosenke nr 2 i wziąć sobie ją do serca i umysłu.. piosenka nr 1 http://www.youtube.com/watch?v=Vp0mEMhO1vY&feature=related piosenka nr 2 http://www.youtube.com/watch?v=5ALVARTF9Hw TshZszyC ps.do mojej pomarańczki antyfana, to mój ostatni weekend na kafe więc masz jedną ostatnich okazji ... 🖐️ później nie bedę miał kiedy więc od razu wesołych świat i nowego lepszego Nowego Roku, wam e-ludzie życze!🖐️

a co dla tych co nie mają ambicji i w przyszłym roku mają zamiar je znaleźć ? 🖐️

breja a potrzebne ci są do szczęścia te ambicje? tak na serio? czy są potrzebne ludziom w twoi otoczeniu któzy to brak tychże ci zarzucają? bo to duża różnica w kontekście pioenki jaką muszę dopasować do problema:P

no jak tak dalej pójdzie to oleje mature i matka mnie z domu wyrzuci .

aaha. no rozumiem. czyli powazna sprawa. jedyne wyjście to oszukanie samego siebie i zrobienie w chuja lenia któy w tobie tkwi. musisz sobie powtarzać dzień w dzień że matura to jest to o czym marzysz, musisz sobie to wmówić że matura jest ci niezbędna do szczęscia. taka autohipnoza. spróbuj, jeśli ci się uda nawet nie zauważysz kiedy zdasz maturę na 100%

tyle że ona nie jest mi do szczęścia potrzebna . jeszcze jak idiotka będę pisać rozszerzoną matme . a piosenki nie będzie ? 🖐️