Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ale mi cholernie smutno :( :( :( :(

Polecane posty

mam 20 lat zerwałam z chłopakiem po 4 latach około miesiąc temu i nic mi sie nie układa :O mieliście kiedys takie mysli że już nigdy sobie nikogo nie znajdziecie na stałe ??? ja tak teraz mam :O pierwszy chłopak z którym cos tam krecilam nawet sie nie chce dzisiaj ze mna spotkac(a wczesniej byl wpatrzony we mnie jak w obrazek a teraz wykreca sie ze nie mozemy sie zobaczyc bo mu mama choruje i nie chce jej zostawiac :D dodam ze napisal ze na grype :D ale ma 17 lat wiec troche to rozumie ;) 2 facet okazał się pijakiem do tego zucil szkole i rozglada sie caly czas za pannami wiec on tez odpada 3 tez się do mnie dzisiaj nie odezwal a wczoraj nawet u mnie był :O hmm napisał mi ze jedzie z kumplami na dyskoteke :O kurde zaczynam wątpić że mi się ułoży :O a raczej jestem ladna i staram sie byc zawsze sympatyczna i usmiechnieta :O juz sama nie wiem co robie zle :O podsumowujac nie mam problemu z tym zeby kogos poznac ale zeby go zatrzymac to juz wiekszy :O a moze ja po prostu jestem juz za stara :( kiedys bylo inaczej a teraz same mlode chlopaki sie kolo mnie kreca(ktorzy sami nie wiedza czego chca) a starsze juz prawie wszystkie sensowniejsze pozajmowane :O

Gość iuil
bosze..chciałabym mieć 20 lat...całe życie przed tobą, a facetów wokoło od cholery...masz szansę spotkać kogoś, kto cię pokocha i będzie cię szanował...ja jestem po 30-stce...i tkwię w trudnym małżeństwie...mamy dziecko...wiele bym dała, by cofnąć czas...wtedy dokonałabym innych wyborów...

slavek i slavko -- a co to za pytanie :D ?

iuil-- ja wiem że jest ich sporo ;) ale żeby znaleśc takiego jaki mi pasuje to już ciężko :O a nie chcę sie pchać w kolejny bezsensowny związek :O jakbym dalej była z moim ex założe się ze napisała bym za 10 lat identycznie jak ty....

kurcze zreszta ja juz poznałam sporo facetów a każdy z nich okazuje się być porażką :O naprawdę .. nawet nie potrafie ich wyczuć niby lataja za mną widzę że im się bardzo podobam a zawsze kończy się tak samo :O ale i tak nie chciałabym być z żadnym z tych facetów bo to po prostu te same typy co mój ex :O kurde a może ja tylko takich przyciągam :O

uppp