Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalasraki

2 fronty

Polecane posty

zaczne od tego ze baaaaaaardzo dlugo nie mialam nikogo, nie umawialam sie na randki, nikt mnie nie podrywal;( az tu nagle jakas dobra passa mnie dorwala, w podobnym czasie poznalam 2 fajnych facetow...mam kontakt z dwoma, nadal jestem singielka ale jeden o drugim nic nie wie;p i jestem w kropce nie wiem co zrobic ,kogo wybrac..obaj mnie adoruja, boje sie ze obudze sie zreka w nocniku i zostane sama, ale przez to ze tak dlugo bylam sama, bardzo czesto raniona przez facetow, chcialabym miec ich wszystkich!!!!!!! :D zaraz pewnie poleca pomyje ,ale mam to gdzies musialam sie wygadac, moze ktos mial podobna historie, jedno jest pewne -sama musze zadecydowac co z tym fantem zrobic...

ja byłam w takiej sytuacjii tylko,że ja byłam tą drugą...uwierz mi nie jest ciekawie sie o tym dowiedzieć także przemyśl to zeby ich nie zranić i nie sprawdzaj ich nie porównuj nie ma nic bardziej podłego.Mój mi tak własnie powiedział,że mnie sprawdzał dlatego z tamtą był,chciał wiedzieć czy napewno zawsze taka milutka będę...uważaj poprostu uczucia to nie zabawki..