Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

classiq

poszukiwany ponad 185 nie zdradzacz

Polecane posty

Gość zima bedzie i 185
Klasyczna, a jaki region Polski oglądasz co dzień za oknem? ;-)

a po co sugerować...reklama zbędna kiedy reszta do kitu ,zresztą i tak podobno idą na boki i tylko niewielu wie,że są czasami i w pionie a nie tylko poziomie:)

bo jestem i dlatego kopniaki w sam środeczek ...zbieram:) każdy ma swoje problemy dnia codziennego ale bez śmiechu nie jesteś ich w stanie pokonać ,kaplica czeka wtedy

region..niech pomyślę jak na blondynkę przystało...św...św...świętokrzyskie:)

Gość her komendante
ludzie się rozłażą , bo inni się rozkraczają to poważna sprawa nie pozostaje to jednak bez cienia sarkazmu i ironii zwłaszcza gdy nikt , kto tego nie robi nie chce robić reklamy - więc na czołówkach pozostają oni

Gość verbener
Nie miałaś nigdy tak, że pomimo jakichś trudności Ty dalej się uśmiechasz i żartujesz, bo taka po prostu jesteś... a otoczenie odbiera to jako swoistą maskę i nazywają Ciebie "aktorką", która ukrywa emocje?

her..reklama czasem zwodzi ,kupujesz świetnie reklamowany produkt ,otwierasz a tam...gniot .... moja praktyka zawodowa potwierdza ,że maksymalnie potrzeba 3 miesięcy by poznać z kim ma się do czynienia

nie,nigdy,zawsze się uśmiecham nie znam innego rozwiązania problemów,nie zabiję się ,nie powieszę więc nie mogę też cały czas płakać bo ktoś mnie w bambuko zrobił,jeśli był nie w porządku to jego problem nie mój ,ja rano do lustra nadal się uśmiecham

"maską" nigdy,przychodzą, żalą się ,biorą moją energię i zostawiają mnie taką wypompowaną:)

Gość her komendante
zawsze możesz mieć ładne chociaż opakowanie [ciuchy + fryz] nie ma na to warunku czasowego - 3 mce to duzo i mało można sobie zrobić świństwo po 15 latach będąc aniołem ludzie są tylko ludźmi nigdy nie będziesz wiedziała kiedy innym lub Tobie odbije jak komuś nie odbija -to musi być innej maści bardziej niż ludzkiej

Gość verbener
classiq, jak byś chciała kiedyś porozmawiać, to zostawię Ci swoje gadu: 7120640. Ja uciekam z forum! Udanej dyskusji;)

mylisz się ..będę wiedzieć za lat 40 gdy tak samo będę patrzeć się na partnera i on na mnie ,gdy za lat 40 powiem to jest mój mąż,kumpel,przyjaciel ,kochanek,wtedy będę wiedzieć ,sztuką jest przerobić te 40 lat z tą samą osobą niezmiennie ale to już sztuka kompromisu się kłania

Gość her komendante
verbener już Ci rzuca numer , więc go wykręcaj stracona okazja czyni mistrzem pustkę czasową

Gość her komendante
jesteś idealistką na szpilkach z głową w chmurach ale to nie jest złe za ideały też czasami umierali

Gość her komendante
co Cię nie zabije to Cię tylko wzmocni

Gość her komendante
jak to nie przepadasz? zostawiasz faceta w ciszy dając mu marne próbki szans-owe?

uwierz..już wzmocniło i to szalenie,na najwyższym szczeblu wyjątkowo mocno stąpam po ziemi,bo tak muszę ale to nie znaczy ,że nie mogę byc wierna swoim ideom a że starawe trochę..cóż...

zbyt łatwo..zbyt lekko ...sugeruje,że...daleko nie polecę a ja chcę się unieść w nieba przestworza raz a do końca:)

Gość her komendante
czyli każdy facet to świnia?

Gość her komendante
bajeranci na ogół unoszą wysoko i namiętnie potem puszczają Cię w dół a Ty spadasz szybko i gwałtownie.......

absolutnie! każdy jest fantastycznie inny ,każdy ma inne założenia i inny smak na życie ,sztuką znaleźć tego z tym samym uśmiechem

właśnie her..właśnie...a mnie się nie chce już spadać ,lot chcę trzymać jednakowy

Gość her komendante
jednakowy czyli bez celu i lądowania? to lot dookoła Ziemi , jednostajny i nudny po prostu brakuje Ci lądowiska odpowiedniego lub podświetlanego pasa lądowania z mężczyzną trzeba w końcu wylądować......

Gość a skąd jesteś??
?

właśnie!gratuluję jako jedyny od x czasu tutaj jak podczytuje zauważyłeś tą jedną malutką jakże istotną różnicę..z mężczyzną warto z facetem nie...jestem pod wrażeniem tylko mężczyzna rozróżni loty i ..lądowiska:)

Gość her komendante
rozróżniam bo to dwie różne postacie zupełnie z innej epoki