Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miksssss

Potrzebuję porady

Polecane posty

Gość miksssss

Mam 23 lata, jestem facetem. Niestety nie mam większych doświadczeń z kobietami. Wczoraj spotkałem się z koleżanką znajomej na kawę, gadaliśmy jakies 3 godziny, potem odprowadziłem ją pod dom i dostałem buziaka w policzek. Zadzownić do jej czy napisać smsa? Nie chcę aby wyglądało że się narzucam, ale chciałbym jej dać trochę do myślenia że mi się podoba :) O czym z nią porozmawiać? Albo lepiej: jak rozkęcić naszą znajomość?

Gość her komendante
poczekaj 3-5 dni i potem zadzwoń niech trochę popatrzy w swój telefon w niepewności

Gość miksssss
a nie będzie to zbyt długo? pewnie sobie pomyślni że mi się nie spodobała :o

Gość aha i achhhh
a ja uważam, ze powinienes od razu tego samego wieczora później podziekować za mile wspólnie spędzony czas

Gość miksssss
zrobiłem to wczoraj smsem :) niestety dziś się nie odzywa :(

Gość her komendante
tylko nie myśl o tym "co ona sobie pomyśli" bo przejedziesz się dalej jak będziesz widział niech myśli co chce, a Ty rób powoli swoje

Gość miksssss
nie chcę po prostu wchodzić jej tak odrazu w dupę, kiedyś od takiej jednej usłyszałem już ze zabardzo się narzucam, a taka inna z kolei powiedziała swojemu bratu aby do mnie zadzownił i powiedział abym się od niej odpierdolił :o

Gość aha i achhhh
Aha, to w porzadku. To uwazam, ze teraz możesz faktycznie odczekać ze 3 dni i zadzwonić albo wyslać smsa zaczepnego. :D

Gość miksssss
3 dni? pisalismy do siebie przez ostatnie 2 tygodnie dzień w dzień :o

Gość aha i achhhh
ale to było przed spotkaniem. Chyba ze sie widzieliscie też duzo wzcesniej, to w takim razie nie rozumiem dylematu. Napisz choćby zaraz.

Gość miksssss
znaliśmy się wcześniej tylko z widzenia, może zadzwonić i się spytać co robi jakiegoś tam wieczorka bo można by było razem gdzieś wyskoczyć?

Gość jedno jest pewne
jesli bedziesz zbyt nachalny, bedziesz za czesto pisal, to nie bedzie ta znajomosc az tak atrakcyjna...my kobiety niestety lubimy troche pocierpiec, poglowkowac "czemu nie pisze..." jesli zauwazy ze bardzo Tobie na niej zalezy to odstawi Cie do poczekalni .

Gość napisz do niej smsa
nie ma reguly, tez nie lubie jak facet jest zbyt nadgorliwy. ale widzieliscie sie wczoraj, jest juz prawie 19, wiec uwazam ze zwykly sms typu jak samopoczucie, czy co robi nie bedzie niczym zlym, zwlaszcza ze piszesz ze wczesniej mieliscie kontakt codziennie. jakbym ja byla na miejscu tej dziewczyny to pewnie myslalabym ze ja jemu sie nie spodobalam, skoro sie nie odzywa

Gość napisz smsa takiego ogolnego
badz soba i nie sluchaj manipulantow jak her komendante:o