Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mostowiak

Chciałbym spotkać taką dziewczynę

Polecane posty

Gość Mostowiak

Żeby była jak: 1.) Kumpel - żeby można z nią było pogadać o motorach, o piłce nożnej, pójść z nią ryby, pograć w tenisa itp. 2.) Kochanka - namiętna w łóżku, czarująca, uwodzicielska, kusząca do...... 3.) Żona - no jak wspaniała żona.:) Żeby taką dziewczynę spotkać. Ale to się chyba nie uda. Takie dziewczyny chyba nie istnieją. A może ?

Gość ona.....
A czy Ty możesz być: 1 wspanialym mezem 2 nametny czarujacy w lozku 3 mozna z Toba pogadac o kosmetychach, modzie, itp? szczególnie 3 mnie interesuje :)

Gość her komendnate
przestań bredzić za dużo wypiłeś , czy co?

Gość Malinka:):)
Istnieja istnieja;) Ja taka jestem:)

Gość Kobietka 165 cm
Ze mna mozna pojechac do lasu pod namiot i postrzelac z luku, ale ja juz zajeta

Gość prawiczy prawiczek 28
To się wszystko wyklucza :P.

Gość O rany 45372
ona..... A czy Ty możesz być: 1 wspanialym mezem 2 nametny czarujacy w lozku 3 mozna z Toba pogadac o kosmetychach, modzie, itp? szczególnie 3 mnie interesuje Jak ja nie cierpię takich kobiet, które gadają o kosmetykach i modzie, a sama jestem kobietą. Mam na nie bardzo ciężką alergię i nie wytrzymuję z taką pustaczką dłużej niż 10 minut, brrr.

Gość ona.....
do o rany... nie zrozumielas kontekstu mojej wypowiedzi.. czytaj ze zrozumieniem :)

Gość her komendante
może jakiś babochłop może spełni te warunki

Gość Mostowiak
No i proszę, proszę. Zadałem sobie stereotypowe pytanie i co się dzieje ? Zadają pytania zamiast udzielić odpowiedzi. A więc jak do tej pory jako kumpel odpada - UTOPIA. Szkoda, a już myślałem,że może gdzieś tam jest i czeka.............

Gość taka jestem, ale zajeta
a co Ty oferujesz?

Gość Mostowiak
Ja zawsze stawiam wszystko na najwyższej puli. Wszystko albo nic. Ja mogę z dziewczyną pogadać o modzie, wybierać z nią kiecki przez cały tydzień albo i miesiąc, przecież dla mnie chciałaby się stroić. Pieściłbym ją wargami, opuszkami palców, dotykał najlżejszym słowem by nie zburzyć jej włosów pachnących. Patrzyłbym na nią od rana do wieczora i od wieczora do rana. I kochałbym ją za to że istnieje, że się uśmiecha, że w słońcu te jej oczy tak błyszczą radośnie, za tą cierpliwość dla mnie, za czas spędzony razem. Za wszystko i za nic. Za samo istnienie. Amen.

Gość blabla..
też bym chciała takiego faceta który byłby dobrym kumplem, wyrozumiałym partnerem i wiem że tacy są, więc kobiety napewno też, nie załamuj sie:)

Gość można spotkać
dziś w "Piwiarni Warka" w Białymstoku ;) w inne dni - w drodze do / z pracy w sklepie czasem w jakimś pubie na spacerze wiesz jaki jest problem takich dziewczyn... ciężko znaleźć faceta, który traktowałby ją jak kobietę, nie jak kumpla...

Gość po prostu,,
Chociaz zycie nas nie rozpieszcza musimy w cos wiezyc :)

Gość A tak w ogóle
Siedź dalej na babskim forum to na pewno taką znajdziesz. Myślę, że przyślą ci ją pocztą.

Gość Buszmenka799
Ja też chciałabym mieć takiego męża, coby mi gotował, był czuły zarówno jednoznacznie jak i dwu i lubił dzieci ;) Ja dla niego nauczę się piec ciasta ;D

Gość Buszmenka799
Nie musi być przystojny. To jest mój ideał ale (i chyba aczkolwiek słusznie) podejrzewam, że takowe ideały nie istnieją .

Martyna Wojciechowska w wywiadzie mówiła, że wielu żonatych facetów z dzieciakami, chciało odejść od rodziny do niej, bo ich żony to były nudziary które zajmowały sie w ich mniemaniu pierdołami, a ona taka fajna i ciekawa.