Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baaa21

Jest tu jakis grafik albo dobry amator ? chodzi o zdjecie :D

Polecane posty

Gość gracjanilusjonista
nawet ladna jestes .. po co Ci to ?

Gość param param cziki bom bom
dalczego nie na maila? czy to w ogole ty jestes na tym zdjeciu?

Gość ghgiuggihg
no to jeszcze raz. Jak ktoś ma to zrobić choćby ćwierćprofesjonalnie to musi mieć orginał prosto z puchy - tak ze 2 mega by sie przydało minimum. Ten znaczek pocztowy ma dłuższy bok niecałe 500 px. Waży pewnie mniej niż 100 Niewiele z tym zrobisz. Poza tym zdjęcie samo w sobie już jest ładne, nie kombinuj bo mozesz tylko zeszpecić. To sztuczne usuwanie zmarszczek, normalnie niecierpie tego słowa ale musze go użyć - ŻAL patrzeć. http://www.maxmodels.pl/, zarejestruj sie. Ktoś Ci cyknie zdjęcia w stylu tap madl i obrobi. Półprofesjonalnie ale zawsze to lepiej niż to co Ci ktoś zrobi z tego znaczunia pocztowego

tak ja po co bym miala kogos innego zdjecie podawac do podrasowania ? bezsensu. maila nie chce podac bo mam wszystkie na imie i nazwisko...

Gość gracjanilusjonista
na szybkiego cos zrobilem ,ale wiecej mi sie nie chce

Gość jak dla mnie tragedia
dobry grafik nie zamaluje cery a tak ja zastempluje ze jest idealna a nie wyglada jak folia tlo idiotyczne trzeba wycuac wlosy z tla

Gość kto ci tak zdjecie
A skąd jesteś? Ja mogę Ci pstryknąć kilka zdjęć. "po co bym miala kogos innego zdjecie podawac do podrasowania ?" Może jesteś jej chłopakiem i chcesz się wykazać "za darmochę".

no te 2 poerwsze to calkiem nie o to mi chodzilo a to ostatnie czerno biale fajnie wyszlo, tylko nie potrzebnie reszte mnie ucinalas;p

Gość zrob inna fotke
to cos ci z tym zrobie, tutaj za duzo pieprzenia albo jednolite tlo, albo ulizane wlosy, za darmo nie mam zamiaru sie pieprzyc z czyms takim :p

inna fotke... ehh ja raz na rok na jakims zdjeciu wyjde jak czlowiek, wiec nie ma szans na inna fotke bo jestem strasznie niefotogeniczna, i to zdjecie to jedno z niewielu na ktorym wygladam jakos normalnie :D

Gość prroszę bardzo
a to moje jak Ci sie podoba?

Gość aleś ty głupia picza jest
:D

Gość zrob inna fotke
tych wlosow nie da sie ladnie i szybko zrobic z takiej jakosci zdjecia i takiego tla poza tym zdjecie jest przeswietlone, trudno wyciagnac z tego jakiekolwiek detale jak juz robisz zdjecia to na jednotlitym tle i z bardziej wytlumionym swiatlem (nie znaczy ciemne) http://www.voila.pl/056/puqod/index.php?get=1&f=1

to czarno biale? ladnie, tylko troche widac ze wlosy wicinane byly, i chcialam pozniej przyciemnic oprawe oczu i sie nie dalo juz z nim nic wiecej zrobic... jednak i tak nie o to dokladnie mi chodzilo... no ale dziekuje za checi wszystkim :*:)

ladnie, podoba mi sie ze ladnie przyciemnione wlosy i zlewaja sie z tlem, nie widac ze wycinane czy cos. za to twarz mi postarzylo na tym :D eh no trudno dziekuje wszystkim :)

Gość zrob inna fotke
no wlasnie bardzo staro w porownaniu do oryginalu :D

spadam jak narazie, ale jesli by ktos jeszcze chcial przerobic to bardzo prosze, moze komus sie uda sprostac temu czego bym oczekiwala, a jesli nie, to trudno, pozostaje mi chyba zainwestowanie 3 tys w porzadny aparat i nauczyc sie obslugiwac photoshopa... :):*

Gość zrob inna fotke
nie potrzebujesz aparatu za 3 tysiace, tylko dobrze oswietlone pomieszczenie :p

No ten pakiet 4w1 musze przyznac ze ladnie wyszly, bo nie widac ze wlosy wycinane czy cos w tym stylu heh sprobuje jeszcze troche oprawe oczu wzmocnic jesli sie da dziekuje :*:*:*