Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do sesesesesese*

do sesesese

Polecane posty

Gość tez do tej
ale sie ekscytujesz tymi podszywami :D wiem kim jestes dziewico

no podniecam się , przecież to całe moje życie ! :O no kim jestem puszczalska trollico ?:D

Gość tez do tej
cos ty. to powiedz. doswiadczona puszczalicho :D

Gość tez do tej
nieudacznikiem, nawet sylwka spedzisz na kafe, to mowi wszystko o Tobie pasztecie 🖐️

Gość wenus bez logowania
sesesese 🌼 :)

jak Ty mnie śledzisz .. jara Cie to ? :O Skoro już ułożyłaś mój życiorys i jestem dziewicą która ma 22-24 lata , mam 2 starsze siostry studiuję nudny kierunek to odpowiedziałaś sama sobie.. dlaczego spędzam sylwestra na kafe. Nie będę z Toba dyskutować mimo iż prawda jest całkiem inna . Ale wcale mi to nie przeszkadza,myśl sobie co tam chcesz kretynko . Nawet mi miło , że ktoś z taką uwagą czyta moje posty i nawet już wiem kto to jest .. więc pisz sobie .

Gość tez do tej
nie moja wina ze w kazdym topiku sie udzielasz :D pierdolisz a potem płaczesz ze ktos złozyl wszystko do kupy i wyjawił twój zyciorys :D

To nie jest Husky :O Sesese, a mowisz ze ja klne jak szewc i wszystkich obrazam. Nie jestes lepsza, a do tego głupia jak but, jeżeli juz mowimy o szewcu. :classic_cool:🖐️

a w jakim to ja topicu napisałam , że mam 24 lata ? 2 siostry ? hahaah i czy ja w ogóle kiedykolwiek napisałam , że studiuję ? a w tej bajce był smok ?:O

Gość sesesese ależ się keri
wkurzyła, co? :D Dupszoł, zaloguj się buraku :classic_cool:

Gość no to sesese zaistnialas
juz ci to zawistne sfrustrowane pomaranczowe scierwo nie da zyc na kafe :D przegrane gowno wyzywajace sie na innych 🖐️

Gość tez do tej
nic ci nie pomoze tłumaczenie :classic_cool: carrie ma racje, pouczasz wszystkich a sama jestes zdrowo pierdolnieta he he

Gość aaahahahahahahahahhh
Carrie, z dnia na dzień okazuje się, żeś coraz głupsza :D Jak już jechać z orendż to umiejętnie kretynko :D:D

a to ciekawe ze keri juz jest w tym temacie :D pomaranczowe gowno dalo cynka na priwie czy jak? :D

Gość aaahahahahahahahahhh
Nie, pomarańczowe gówno to ona :D

Nie zalozylam tego tematu, mozecie spytac moderatorek, ani tez nigdy nie pisze z orendza. :classic_cool:🖐️ Niemniej jednak, uwazam, iż Sesesese to tepa koorwa, bez wlasnego zycia. :classic_cool:🖐️

uuu nawet Carrie sie pojawiła 🖐️ Nie no to nic nowego , zawsze dziwnym trafem sie pojawiasz albo żeby komuś dokopać albo jeśli ktoś napisze coś na Twój temat( Ale przecież Ty masz ważniejsze sprawy niż siedzenie na forum ).. wcale bym sie nie zdziwiła gdybyś to Ty załozyła ten temat . Obrażam ludzi którzy mnie obrażają , a Ty obrażasz każdego kto tylko zwróci Ci uwagę .

Gość tez do tej
pomaranczowe gowno hahaha a sam/a pisze z orendza :D nie bedzie mi dopierdalał taki dupczyciel jak ty skurwysynu

tez do tej - pampers z podniety juz ci przecieka 😴 samo sie zaloguj to pogadamy 🖐️

No wiadomo , że to Carrie tak samo było ze Sweet Dreams ll (podszywem) hahahaha , tępą kurwą jesteś Ty wielka studentka ja pierdole :O

Gość tez do tej
jakie teksty ja pierdole:D z chuja spadłes/as? buhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość tez do tej
nie mogę, aktualnie mieszam głową świąteczny bigos :classic_cool:

Widze ze widzisz moje ip tepa dziwko. No to przykro mi, ale musze stwierdzic, ze jestes slepą kurwą. I tyle w temacie. :classic_cool: Żegnam Cie smierdzący szczylu. :classic_cool:🖐️

hahaha jaka ta Carrie jest piźnięta to jest szczyt . Szkoda mi Cie dziewczyno , bo tylko Ci ktoś napisze prawdę to od razu sie mścisz jak dziecko z przedszkola .

Śmierdzisz Ty ! Tępa spasiona krowo . może jeszcze życz mi śmierci jak tej biednej starszej pani kiedyś na jednym topicu ? Ty bezduszny spaślaku . fuuuuj ! i wypierdalaj z mojego tematu .

Gość tez do tej
sesesese pisała kiedys na jednym z topików, ze nigdy nie golila cipy :D a tylko nieraz wyrywala penseta

Gość śmierdzący szczyl miałaś mieć
na imię ale ksiądz się nie zgodził szmato bez szkoły :classic_cool: Jestem od ciebie starsza dziecko 🖐️

hahah jezuu przecież to widać , że to tępa krowa Carrie pisze na pomarańczowo :O Kto Cie strugał dzieciaku ?

Gość i oczywiście jak zwykle
Keri za chwilę opuści temat pisząc, że ma przecież realne życie i nie przesiaduje tu 24/dobę :classic_cool: Szkoda tylko, że łazi za seses i innymi, którzy uważają, że jest tępą kurvą jak ten osiedlowy burek, pojawiając się na wszystkich tego pokroju tematach :classic_cool: W błyskawicznym zresztą tempie, co? :D