Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do sesesesesese*

do sesesese

Polecane posty

Gość Nie nie no, to wcale
Nie Carrie Bradshaw, w końcu ona nie słucha polskiego hip hopu :classic_cool: Kamufluj się następnym razem lepiej debilu :D:D 🖐️))))))))))

Gość Sresesese
sram buzia

Carrie dziecko wszyscy wiedzą ,że to Ty .. nikt inny nie ma tak zjebanych tekstów ściągnietych żywcem z neta :O

Gość Sresesese
sram uchem i jej słonine ze skory glowy

Gość do sesesesesese
ogarnij sie idiotko, ze to nie ona. masz juz jakas manie przesladowcza czy co? temat zalozylem ja dla jaj, ale skonczylem pisac po ok pol strony. kurwa jaki zaaal sesesesee nie bede wskazywac palcem kto tu ma leb ostro przystrugany

Ja pierdole , a czy zauważyłeś żeby ktoś tu jeszcze coś pisał ? :O Widać nie jesteś za bardzo w temacie to sie nie wypowiadaj , więc lepiej idź już spać bo przynudzasz 🖐️

Poza tym kretynie weź sie zastanów co piszesz . ''ogarnij sie idiotko , ze to nie ona ' -no kurwa ogarnięty sie odezwał :O:O

Gość do sesesesesese
to wolno mi pisac jedynie za pozwoleniem albo jak panna sesesese zaszczyca nas swoja obecnoscia na temacie?

Gość do sesesesesese
ciezko tu znaleść kogoś bardziej posranego od ciebie

No jasne bo mnie znasz :D Wiesz o mnie wszystko .. posrany , nawet zasrany to jesteś Ty , przeczytałeś jeden post i wielki kurwa znawca :O A goń sie zakompleksiony prawiku ! :O W realu nikt Cie nie chce to wyładowujesz frustracje tutaj .. no ale coś Ci nie wychodzi bo mnie to nie tyka niestety .

Gość dzisiaj na pomarańczowoo
to na bank carrie a teraz udaje faceta kretynka co za glupia tzipa

Gość do sesesesesese
a ty wielka znawczynio na podstawie ilu moich postów sie dowiedzialas, ze jestem prawikiem i mnie nikt nie chce? :D to wlasnie dowodzi twojej tepoty i stwierdzam ja na takich samych podstawach na jakich ty mnie oceniasz jako prawik :D🖐️

Gość wlasnie/////
i na jakiej podstawie oceniasz carrie? jej tez przecież nie znasz i widzialas raptem kilka postów :o

No właśnie czyli z tego wynika , że skoro ja jestem tępakiem to Ty również .. :O NIe znasz mnie a pierdolisz farmazony z dupy wyjęte Sorry ale jakbyś był choć trochę mądrzejszy to nie podniecałbyś się tymi durnymi postami pisanymi przez siebie . Ale za to przy podszywach uśmiałam się jak chyba nigdy tutaj , więc dzięki . Nie wiem jaki był cel założenia tematu bo jak widzisz nadal tu jestem :D

a na jakiej podstawie wy oceniacie sesese? Na podstawie postów na kafe...? Tutaj nikt nie jest tym kim jest na prawdę, no chyba że ktoś głupi mówi całą prawdę o sobie bo mądra osoba na pewno nie zrobi tego w internecie. Gratuluję mądrości i inteligencji:D

Gość wlasnie/////
sluchaj ty też nie znasz carrie i piszesz o niej farmazony z dupy wyjete.:o🖐️

sesesese jestes niezle zyebana, przejmujesz sie jakies dennym topikiem i wszczynasz afery. Wypierdalaj stąd w półbrzuszkach molu komputerowy. Paszła won!

własnie - owszem nie znam jej ( następny obrońca sie znalazł :O ) Ale widziałam jak obraża taką jedną panią i wybacz to co tam pisała - na długo pozostanie jeszcze w mojej pamięci jeśli nie wiesz o co chodzi , nie wypowiadaj się .

Gość wlasnie/////
inni tak samo inni czytaja twoje wypociny na forum. akurat carrie lubie, ale to nie ma nic do rzeczy. staram ci sie uswiadomic jaka hipokrytka z ciebie :o

Gość wlasnie/////
nie, przecież to wszystko carrie pisze. nawet sócz to carrie. specjalnie duzo wczesniej sobie czarnego nicka zalozyla, nabiła postow po to zeby teraz cie wyzwać :D

kurwa mniej pretensje do siebie :D widać, ze nie masz normalnego życia. Siedzisz tu chyba z 5 h na tym topiku i pierdolisz. I jeszcze śmiesz mnie wyzywać ladacznico.