Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjajjajj

Umowilam sie na jutro z facetem, ktorego juz nie bardzo pamietam :/

Polecane posty

Gość ajjajjajj

i czuje ze bedzie przypal :o na 99% nie bylabym w stanie poznac go, gdyby mijal mnie na ulicy... to bylo 3 tyg temu i jego twarz jest juz calkowiecie rozmazana :o nie wiem tez czy on mnie jeszcze pamieta nie ustalilismy jeszcze gdzie sie spotkamy, ale boje sie ze po prostu go nie poznam :( a nie powiem mu tego, bo mi wstyd

Gość ajjajjajj
w ogole mi wstyd, bo nie wiem czy to normalne to bylo po imprezie, podszedl do mnie, bylo pozno, pogadalismy chwile, a ze zbieralismy sie juz ze znajomymi do domu, to poprosil o nr i tak pisze do mnie codziennie, chcial sie spotkac juz wczesniej no ale nie moglam... wydaje sie byc fajnym gosciem i chce go poznac, ale po prostu boje sie tego spotkania :o

Gość ajjajjajj
faith hope glory nie mam takich doswiadczen jak Ty

Gość marionnnn pirata
POWIEDZ MUU unikniesz tego, ze sie miniecie... On postara sie abys zobaczyła, ze to on np powie i co nie poznałas mnie. brak rozmowy to konflikty i nieporozumienia:)

Gość marionnnn pirata
i wez łopate:P jakby was zaśniezyło:P

Gość thaisse80
kiedys sie umowilam z facetem po pijaku. Na drugi dzien ledwo go kojarzylam jako iz w wieczor wczesniej bylam niesamowicie nachlana. Dzis ten facet jest mym mezem.

Gość marionnnn pirata
po pijaku niezle;) Ale ja jakos wszystko pamietam po pijaku;) A inni to chyba troche udają, że nic sie nie pamieta:) Gorzej jak facet ma małe oczy z niewyspania/duze po wyspaniu, wtedy mozna nie poznac:) Facet w kostiumie z teartu i bez kostiumu to inny facet:) Ja nie poznałam:)

Gość thaisse80
Ja malo co pamietalam. Owszem kojarzylam, ze poznalam jakiegos faceta, ale to zesmy sie umowili to wydawalo mi sie jak sen. nie iedzialam czy to zdarzylo sie naprawde czy moze sobie wymyslilam. dobrze ze to spotkanie mialo byc pod uczelnia to nie musialam sama gdzies specjalnie isc. no i ptrzyszedl jakos sie tam poznali.

o mamusiu kochana! umówiłaś się to idź i baw się dobrze ,to nie małżeństwo zawsze możesz odejść,a jego przypomnisz sobie jak go zobaczysz...jak to wyżej napisano..może to początek pięknej miłości??wypięknij sie i powodzenia

Gość ajjajjajj
nie mowie ze po pijaku, no ale jak to na imprezie byly %% wiec moze sie to odbijac na moje zaniki pamieci :P zastanawialam sie tylko czy dobry nr mu podalam, bo dopiero pozno wieczorem sie odezwal ;) juz od paru dni mam wszystko zaplanowane, kreacje, fryzury i w ogole :D dzieki za porade o lopacie :D zamiec ladna jest, moze sie przydac ciesze sie ze sie z nim widze, bo jakos tak fajnie sie dogadujemy :)

Gość do ajjajjj
i jak było? :)

Gość do ajjajjj
ahahaha sorry pomyliłam daty :P myślałam że już byłaś :P to napisz wrażenia PO :)