Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulululululullulu

allegro i zmiana nazwiska-usuną mi konto?

Polecane posty

Gość gulululululullulu

czytalam ze jak sie zmieni nazwisko, to konto na allegro usuwają :o(oczywiście,jeśli im się to zgłosi :p). Niedawnp wyszłam za mąż, ale nic jeszcze tam nie zmieniłam, ale wkurza mnie że wszystkie paczki stamtad przychodza na stare nazwisko i tak sie musze podpisywac listonoszowi a chciałabym się już przestawic na nowe nazwisko;) a ciągle jak coś podpisuję musze sie zastanawiać czy starym czy nowym:o

Gość gvrgwefasecsvgb
To zmień sobie nazwisko na nowe w allegro. Nic nie słyszałam o tym, żeby usuwali :o

Nazwisko można zmienić bez problemu, zaznaczasz opcję - zmiana stanu cywilnego i po kilku godzinach powinien przyjść mail z informacją, że wniosek o zmianę danych został zaakceptowany.

Gość gulululululullulu
no własnie chce zmienic ale sie boje, ze mi usuna konto, bo czytalam ze laski pisaly ze im allegro usuwalo konto, bo inne nazwisko =inny człowiek, konto ma byc nowe.A mam już sporo pozytywów uzbieranych przez kilka lat-ponad 300, wiec nie chciałabym tego stracic

Gość gość
Ja tak zrobiłam dopiero wczoraj :) a dzisiaj już miałam e-maila z potwierdzeniem zmiany nazwiska, konta mi nie usunęli :) więc śmiało możesz zmieniać!

Gość gvrgwefasecsvgb
Może jak sobie zmieniały co chwila to im usuwali. Co najwyżej mogą poprosić o jakieś udokumentowanie, ale nie sądzę, żeby im się chciało.

spokojnie ja zmieniłam nazwisko na allegro i konta mi nie usuneli, trzeba o ile dobrze pamiętam zaznaczyć opcje zmiana stanu cywilnego.

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak zalozylam konto bez konta bankowego to teraz mozna go dopisac jakos?

Gość nienieniee
Mam problem z Allegro. Nie moge sie zalogowac na swoje konto,bo zapomnialam hasla,kliknelam w opcje odzyskiwanie hasla,niby wszystko,ale co sie stalo?Zablokowali mi konto na wp.pl!!! Nie wiem co teraz zrobic,musze pilnie kupic kilka rzeczy na allegro.