Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdghtjrki

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE MI- PROBLEM SERCOWY!!

Polecane posty

Gość sdghtjrki

Nie mam sie nawet komu wygadac Od kilku miesięcy przyjaźnię się z facetem 7 lat starszym ode mnie, ja się zwyczajnie w nim zakochałam:( codziennie o nim mysle i tak jest od lutego tego roku Ja jestem na 1 roku studiów, on bardzo duzo pracuje, czesto wyjezdza, taki zabiegany, zapominalski i w ogóle roztrzepany. Kiedy sie widzimy jest wobec mnie cudowny, mam w nim ogromne wsparcie - wyciagnął mnie z dołka po wypadku samochodowym. Jednak gdy sie nie widzimy- on nawet smsa nie napisze, nie odzywa sie, czasem zadzwoni raz na tydzien. Nie umiem rozgrysc jego zamiarów. Nasze rodziny sie znaja, wiem,ze jest wolny. Mam wrazenie,ze patrzy na mnie z taka..hmmmm.. czułościa? ale meczy mnie to,że ta znajomosc jest w tym samym miejscu nic do przodu.aha, nie spałam z nim. Najgorsze jest to,ze nie umiem zapomniec, kazdego chłopaka porównuje do niego! mimo,ze przystojniakiem nie jest to wskoczyłabym w ogien za nim ....

Gość Kafe Poradnik
Nie zadzwoni - nie martw się tym faceci tak mają.

Gość sdghtjrki
:(

Gość sdghtjrki
najgorsze jest to,ze nie moge zapomniec:(

Gość kochana autorko
nie znosze wszelkiego rodzaju poradnikow ale mysle ze powinnas przeczytac ksiazke "jemu po porstu nie zalezy", jak znasz dobrze ang moge Ci ja wyslac na maila w orginale. Gdyby mial jakies zamiary - wierz mi dalby Ci to odczuc, nie marnuj czasu na cos co nie istenieje

Gość sdghtjrki
daj spokoj, tarot nie pomoze mi.