Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfaddda

Czy wypada bym prosila swojego brata na ojca chrzestnego w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość jfaddda

Otoz moj brat od dwoch lat jest wdowcem, w trakcie swojego malzenstwa dowiedzial sie ze jest bezplodny. Moi rodzice proponuja bym na chrzestnego wziela swojego brata, ktory od urodzenia dziecka bardzo mi pomaga. Dopiero teraz pod presja rodziny zdecydowalam sie na chrzciny dla synka, robie to glownie dla nich. Maly ma juz 15 miesiecy.

Gość kochannnnnnnnna mammmmmma
ja tez nie rozumiem w czym problem

Gość jfaddda
Tego czy przypadkiem brata nie uraze proszac go na chrzestnego, ze bedzie moje dziecko do chrztu trzymal a w przyszlosci raczej nie bedzie mial swoich... Nie chcialabym by doszlo do takiej sytuacji.

Tym bardziej powinien się cieszyć. I tak będzie kochał tego dzieciaczka jak swojego. Myślę, że to właśnie jest bardzo dobry pomysł.

Gość tez mysle, ze
to dobry pomysl... szczegolnie jesli swoich miec nie moze...

Gość jfaddda
Dobrze! Wiec napewno tak postapie, nie chcialabym tylko by myslal ze chce by on zastapil mojemu dziecku ojca-bo dziecko wychowuje sama lub chce zeby dawal mojemu dziecku przy kazdej okazji prezenty. Nigdy nie bede miala i nie mam wobec nikogo takich wymagan. Wystarczy ze bedzie dobrym wujkiem.

Gość Grzeszczak
I ja myśle ze to rewelacyjny pomysł!!! to tak jakyś mu dała namiastke ojcostwa...myśle że bardzo to doceni i bedzie dla malucha lepszy niż nie jeden biologiczny ojciec:) Brawo!!!

Ja uważam że to super pomysł by chrzestnym był Twój brat :) Piszesz że zawsze był przy Tobie,pomagał - to znak że mozesz na nim polegać gdyby Tobie się coś stało.Myślę że gdybyś poprosiła o tą "rolę" kogoś innego bratu mogłoby być przykro.

Gość dddfs
Twój brat napewno będzie szczęśliwy i będzie wspaniałym ojcem chrzestnym :)

Gość no ta jakby dostał szansę
na ojcostwo.

Gość kijevna
jesu dziewczyno - to Twój brat, idź do niego i powiedz mu o swoich wątpliwościach - zapytaj jak się będzie z tym czuł i czy w ogóle chce... nie rozmawiacie ze sobą w gronie rodzinnym czy jak?

Gość wuwuwuwuwu
Ja uwazam ze twoj brat napewno bedzie szczesliwy. Biologicznym ojcem nigdy nie zostanie ale dostanie szanse by pelnic role ojca :)