Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hatatatatatrata

Żal mi brzydkich . Spotykam się z nimi z litosci :(

Polecane posty

Gość hatatatatatrata

mam zbyt dobre serce , facet mi napisal fajny mail ,ze nie ma u mnie szans i ze bedzie myslal o mnie co noc jesli sie z nim nie spotkam...no i sie spotkalam...

Gość aa22002144
:O zalosna jestes jesli to prawda

Gość hatatatatatrata
oj zdziwilbys sie

Gość Teddy 0.
Spotkaj się ze mną. Mam dużego :classic_cool:

Gość niestety nie
Jak mi się dziewczyna nie podoba, a ja jej tak... udaję pustego dupka:D Sama rezygnuje:D

Gość mam ochote na seks
:/ jeny jakby moj maz patrzyl na moj wyglad to masakra poznal mnie jak milam 16 lat pryszcz na przysczu a on przystojny bez skazy... wrrrr

Gość hatatatatatrata
nie jestem asertywna i nie umiem odmawiac.... :O

Gość mam ochote na seks
lepiej badz uczciwa i nie rob glupich nadziei

Gość bodzio helikopter
''Zaskakujace jak kazdy ma takie mniemanie o sobie a po ulicach same przecietniary chodza' dokladnie !! :D:D

Gość niestety nie
dokładnie w tym jest problem... po ulicach same przeciętniary? Siedź dalej w domu i wyglądaj przez okno. Teraz jak pewnie całe brudne od śniegu to tym bardziej żadnej ładnej nie zobaczysz:P

Gość hatatatatatrata
bo nie wszyscy jezdza autobusami , niektorzy tez pracuja ??? ja rzadko chodzę ulica

Gość niestety nie
A kto powiedział, że z brzydalami? Jak się napatrzyłeś na same zdjęcia w internecie po obróbce ps'em to się nie dziwie, że wszystko jest dla Ciebie "brzydkie". Ja codziennie widzę masę atrakcyjnych kobiet. Zatem naprawdę nie wiem gdzie ty przebywasz? A może po prostu chodzisz z głową w dół? Tak też ciężko zobaczyć:D:D

Gość mylisz siem kolego
BNB ma racje , ładne ? gdzie? na ulicach ,w pociagach wszystkie wygladaja tak samo , same zwykle laski , pieknej to hoho niewidzialem z rok . Dla ciebie wszystko co ma cycki chyba jest piekne :D

Gość zdarza się
są też inne powody takich relacji mimo, że jestem atrakcyjna, kiedyś spotykalam się z facetem, który wygladał tak, ze mnie odrzucało, dosłownie, był dla mnie odrażający robilam to, bo mnie kręciło, podniecało, mam sklonności masochistyczne, lubię kiedy facet mnie upokarza, a ta sytuacja byla dla mnie atrakcją problem był jedynie taki, że facet się zakochał i robil potem problemy

Gość hatatatatatrata
ja tez mysle ,ze to lubie??? wiem ,ze ten brzydki nie ma u mnie szans , podnieca mnie mysl ,ze mnie pozada a i tak nie dostanie tego co chce .

Gość niestety nie
Nie wiem jak atrakcyjność w domach publicznych... bo w przeciwieństwie do ciebie nie muszę tam bywać.:D Co do tego, kto założył temat, na pewno nie ja. Weźcie się naprawdę puknijcie z tym, że nie ma pięknych kobiet na ulicach:P Czy wszystko co ma cycki jest piękne? Na pewno nie dla mnie.

Gość hatatatatatrata
ja jestem piekna :)

Gość niestety nie
Zwisa mi to czy jesteś piękna czy nie... Rób co chcesz, spotykaj się z kim chcesz:D

Gość niestety nie
chętnie dam pauke do wylizania :D

Gość niestety nie
Aż tak mnie nie lubicie, że musicie marne podszywy robić?:P

Gość hatatatatatrata
Tata mi mowil ze jak bede dobra dla ludzi i bede sie umawiac z brzydkimi, to pojde do nieba. No i tez tak robie Poza tym bo je sie ze jakis przystojniak bedzie chcial czegos wiecej a ja mu nie da i mnie zostawi i bede sama:(

proponuje dorosnąć....masz zbyt wysokie mniemanie o sobie i ranisz tych chłopaków o ile to nie prowokacja