Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bylejaka

powiedzieć mu czy nie?! pomóżcie !!

Polecane posty

Witam, byłam z facetem 1,5 roku .. to był wspaniały związek, jednak 3 tyg temu się rozstaliśmy .. bardzo mocno to przeżyłam .. pare dni temu obudziłam się .. zobaczyłam krew .. pojechałam do szpitala - okazało się, że poroniłam .. powodem był silny stres itd. Dzisiaj mam się z nim zobaczyć jako znajomi na piwko .. strasznie się stresuję, bo chce dobrze wypasc .. mamy szansę powrotu - wiem to! ale nie chce nic spieprzyć .. nie wiem jak się zachować .. a po drugie nie wiem czy mu to powiedzieć .. po prostu boję się, że po tym jak mu powiem to się odsunie a nie chce go stracić !! ;( pomożcie mi proszę .. :(

proszę ... niech ktoś odpowie .. zaraz mam się z nim zobaczyć u nie wiem czy mu powiedzieć .. :(

Gość kochana autorko
momim zdaniem jestes nienormalna, pare dni po stracie dziecka ktorego pewnie niekoniecznie chcialas zastanwiasz sie nad tym co facet o tym pomysli bo Ty chcialabys jednak z nim byc? a moze warto pomyslec o tym co sie wydarzylo i jaka jestes lekkomyslna, o tym ze zycie to nie zabawka. Zenada

Ją nie powiedziałabym.Jeszcze gotów sobie pomyśleć że bierzesz go na litość.Wrócić do siebie odczekać trochę i powiesz,a swoją droga to niebardzo cię to poroninie obeszło skoro już pomykasz na imprezę

Jeśli się odsunie, to będzie świadczyło o nim ....i chyba nie będzie wart Twojej uwagi.

niekoniecznie chciałam?! co Ty wygadujesz!! jestem ułożoną osobą.. rozstaliśmy się w pokoju nie skreślając się na przyszłość .. przyjaźnimy się jesli można to tak nazwać .. nie będę wypisywać szczegółów .. nie wiedziałam, że jestem w ciąży .. poronienie mnie strasznie przybiło i jeszcze o tym mu nie powiedziałam .. chce z nim być dlatego nie wiem jak mu to powiedzieć by nie zrozumiał mnie źle .. czy teraz mu powiedzieć? czy poczekać? czy dzisiaj spędzić miło czas nie zamartwiając go ?!

Gość kochana autorko
wlasnie widze jak bardzo to przezylas......z pewnoscia bedzie tworzyc zajebisty zwiazek, oparty na szczerosci i szacunku gratulue i udanego zycia

Gość założę się że wcale
w ciąży nie byłaś, chciałaś wziąć go na dziecko ale teraz przyszedł okres... :p

Gość afjaljflajf
Przestancie glupio gadac...a co ma siedziec i zalobe odprawiac przez rok albo dluzej bo poronila??? Zycie toczy sie dalej i juz. Dziewczyna trzyma sie a wy probujecie ja zdolowac.... okropnosc!! Autorko, zobacz jak sie rozmowy potocza...uwazam, ze mozesz mu powiedziec: w koncu bylas w ciazy z nim, poronilas. Zobaczysz jak na to zareaguje...On tez jest odpowiedzialny za to, ze bylas w ciazy.