Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze zlodzieji

Kolezanka ukradla mi perfumy!

Polecane posty

Gość nie znosze zlodzieji

Nie wiem w sumie czy nazwac to kradzieza do konca. Znamy sie troche juz czasu, jak jest u mnie to zawsze zachwyca sie moimi perfumami, kiedys po jej wizycie patrze a tu brak jednych perfum. Bylam bardzo zdziwiona, bo wiedzialam ze nigdzie ich nie polozylam. To okropnie niezreczna sytuacja ale przemoglam sie i poszlam do niej. Byla zaskoczona moja wizyta ale o to mi chodzilo. Zmieszana szybko pobiegla do pokoju ale ja zamiast zdjac plaszcz weszlam za nia. I co widze? Moje perfumy, ktore ona trzyma w reku. Pytam sie wiec dlaczego to zrobila a ona sie rozplakala ze mi zawsze zazdroscila, ze chciala miec chociaz jedne perfumy oryginalne, ze mnie przeprasza ze glupio jej. Wybaczylam, ale teraz mam opory przed zaproszeniem jej do siebie. Zastanawiam sie jak sie zachowac i czy w pelni moge jej znowu zaufac. Co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość stilleal
Co to za wytłumaczenie? Też kiedyś byłam biedniejsza od moich koleżanek i nie miałam nawet polowy tego, co one, ale nigdy nie posunęłabym się do kradzieży czegokolwiek. Ja zerwałabym kontakt z taką osobą.

Gość Koc i Kac , Kac i Koc
nic nie mow wiecej i zmien znaajoma :P

Pewnie juz jej nie zaufasz i zawsze bedziesz sprawdzac szafki po jej wizycie, albo pilnowac na kazdym kroku jak bedzie u Ciebie w domu. Ja chyba bym zerwala kontakt.

Gość kurkuma2o
rurka pieknie rysujesz!