Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdi88fgf

NIE BYŁEM U DENTYSTY 8 LAT!!MAM ZEPSUTE DWA ZEBY ..CZY WSTYD ISC TERAZ??

Polecane posty

Gość kdi88fgf

nie chodze bo sie boje ze mnie wysmieje dentysta:( i tak blędne koło..masakra... mam dwa zeby tak zepsute ze juz czarne w srodku calutkie i scianki boczne juz sie odrywaja i odpadaja..:(masakra..wstyd mi pokazac takie zeby zepsute....to najwiekszy kompleks... czy dentysta wg was kiedys widzial tak zepsute zeby ??pewno nie:(wysmieje mnie..

Pewno, że tak! Widziałam nie jedno. Jak ja siedzę u dentysty, i podsłuchuję co tam ludzie gadają, np, że wszystkie zęby ma do wyrwania :o Ja też miałam jednego takie zęba, co ty opisujesz, wyrwała mi go(niestety :( ) i po sprawie, nie była zszokowana tym faktem :P

Gość gvrgwefasecsvgb
:D:D:D:D:D:D:D:D Oczywiście, że widział. Jeszcze gorsze widział :D

Gość param param cziki bom bom
ale co ty zebow nie myjesz?

Gość idz do dentysty
bo dostaniesz jakiejs zgozeli albo czegos innego. Wyleczy ci te zeby. moj byly facet nie mial ani jednego zdrowego zeba. Leczyl ta gebe. I wyleczyl cala. Teraz ma wszystkie zeby zaleczone

Gość i co z tego ze nie bylas 8 lat
to tylko dentysta, to nawet naormalne jak na dentyste p.s. ja nie byłam poltorej roku, dopiero teraz (kilka dni temu) bylam skontrolowac i wszystko ok 8 lat to nie tak duzo jak na dentyste i kamien usun przy okazji

Gość kdi88fgf
dzieki za wslarcie:(ale wstyd mi straszny. zeby mnie nie bola wcale te zepsute..nie wiem czemu ...:(