Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1029

jakie dziewczyny faceci lubia najbardziej?

Polecane posty

Gość chyba powinno sie
inne lubią na noc,z innymi układajążycie :)

Gość 26lat
Nie wiem jakie lubią inni, ale ja lubię takie CHARAKTER: 1. Sympatyczna 2. Nieco nieśmiała 3. Wrażliwa i delikatna 4. Z poczuciem humoru 5. Szanująca siebie i innych 6. Uczciwa WYGLĄD: 1. Ładna buzia (na to zwracam uwagę, a nie na piersi) 2. Niewielkie, zmysłowe usta 3. Oczy pełne blasku życia 4. Delikatna cera 5. Długie włosy, najlepiej proste 6. Jeśli makijaż to delikatny, podkreślający urodę, a nie tapeta zakłamująca prawdziwy wygląd

Gość kasia 1029
26 lat----w koncu mnie ktoś pocieszył, charakter pasuje, wygląd z grubsza też , wlosy edynie mam krótkie:-)

Gość 26lat
A skąd jesteś Kasiu? ;)

Gość 25-latka_
Wypisz, wymaluj to o mnie :) Pocieszyles mnie 26 latku, a juz chcialam stan sie zarozumiala zolza :P

Gość zeddddddd25
26 latek was pocieszył a ja was zdemotywuję chodź to złe słowo w tym przypadku :) Fakt jeśli chodzi o cechy charakteru to jak najbardziej trafne ale jeśli chodzi o wygląd to ja mam mniejsze wymagania bo te są zbyt wygórowane :P Wniosek z tego ze każdy zwraca uwagę na co innego i nie ma określonej reguły :) a poza tym widać z Twojego opisu ze podobasz się kolesiowi to dlaczego wnikasz co może się podobać facetom? :) Widać jest nieśmiały więc wykaż ty się inicjatywą ale nie za bardzo żeby nie miał za łatwo. Faceci lubią zdobywać ;> Ja nie lubię mieć podanego na tacy ale też nie lubię wychodzić z siebie nie widząc efektów mojej "pracy" :) Każdy ludek jest inny więc każda para jest inna. Wszystko trzeba na sobie wypracować, dotrzeć się...a po pierwszym cmoku leci z górki :)

Gość odpowiadam na pytanie
a ja jestem niemiła, mam szansę na miłość po grób? :classic_cool:

Gość kasia 1029
chcialabym zrobić na nim wrażenie, zaimponowac mu czymś bo takie codzienne uśmieszki, spojrzenia, zainteresowanie mam wrażenie ze wręcz go zawstydzają i nic sie w przód nie posuwa w naszej znajomości

Po pierwsze powinna być naturalna. Zachowanie wbrew swojej naturze wychodzi sztucznie i często odpycha. Np. Jesteś wartościową osobą a zaczniesz udawać niedostępną bo ktoś ci powiedział na forum desperatów, że to działa. Facet ucieknie a Ty będziesz się zastanawiać dlaczego.

Gość kasia 1029
hmmmm___niedostępnośc nie przejdzie bo on jest nieśmiały

Gość kasia 1029
poza tym niedostępna to taka ważniaczka jak dla mnie a ja jestem raczej pogodna, przyjazna, rozmowna...

Gość 26lat
Zacznijcie od przyjaźni. W ten sposób nie wypłoszysz go, a jednocześnie dasz m się poznać. Także Ty będziesz poznawała jego i myślę, że z czasem będziesz wiedziała na tyle dużo o nim by we właściwy sposób przekierować tą znajomość na tory miłości. Oczywiście uda się tylko jeśli on faktycznie jest Tobą zainteresowany jako dziewczyną z którą chciałby się związać. Z tego co napisałaś wynika, że prawdopodobnie jest zainteresowany, ale albo nie ma doświadczenia w kontaktach z kobietami i boi się popełnić błąd, albo kiedyś już taki błąd popełnił i bardzo to przeżył. W takim wypadku strach by to się nie powtórzyło może być dla niego paraliżujący. Bądź sobą, staraj się zachowywać wobec niego naturalnie i życzliwie. Jak będziesz miała okazję to poprzyj go w jakiejś dyskusji (oczywiście nie wbrew sobie), pokaż mu, że jesteś po jego stronie i że nie jesteś zołzą która tylko czyha na jego najmniejszy błąd. Do tego Twój zwykły, szczery uśmiech może zdziałać cuda, sprawić, że się rozluźni i poczuje pewniej. Wiem to bo sam jestem nieśmiałym facetem. Powodzenia :)

Gość kasia 1029
26 lat----dzięki, równy z Ciebie koleś. Robię tak jak piszesz tylko że dziś np miałam wraqzenie że on to przyjmuje tak jak by mu sie to słusznie nalezało. Nie wiem, może miał gorszy dzien bo nieraz już jest taki jakby mi bliższy a nieraz taki zamkniety

Gość 26lat
Pewnie dziś akurat miał gorszy dzień. Nie zrażaj się, może jutro będziecie mieli lepszy kontakt. Więcej na razie nie mogę doradzić, trzeba poczekać i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie.

Gość kasia 1029
26 kat obyś miał rację Dziękuję za miłą pogawędkę :-)