Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DarkTriad

zwiazek z osoba transseksualna

Polecane posty

czyli co facet sie sprowadza do penisa a jak inny gosc ma lepszego to laski ida do nastepnego?A jak gosciu ma problemy z erekcja to juz inny jest w zanadrzu? Faceci pilnujcie sie dla bab jestescie tylko fiutem z rekami i nogami? Zeua

Gość do samych transow nie mam nic
jaka zenua?? ja chce miec faceta z prawdziwym penisem, nie zadnym przyszywanym , ktory moze nigdy nie stanac :O albo co gorsze z jakas chole­rna wypustka, namiastka penisa :O jestem hetero do szpiku kosci, podnieca mnie mysl o bliskosci z ukochanym facetem, potem oczywiscie moze sie te podniecenie skonczyc, ale na poczatku jest cale podniecenie i tak ma wlasnie byc.

Gość kiedys czytalalam ksiazke
pani Strzelec, byl to przypadek m/k. urordzil sie jako facet, ale czula sie kobieta, jednak zdarzyla zalozyc rodzine, ogolnie sytuacja nieciekawa. nie wiem, czy bylabym w stanie zaakceptowac cos takiego, nie bylam i nie jstem w takiej sytuacji. i dla niewtajemniczonych, ci co sie przebieraja to transwestyci, Ci co zmieniaja plec z m/k i k/m to transseksualisci, czyli oni sie ne przebieraja w celach erotycznych, tylko jak juz to by poczuc jak to jest byc kobieta, czy mezczyzna i nie zachowuja sie jak ci, ktorzych zwykliscie ogladac w filmach amerykanskich.

Gość kiedys czytalalam ksiazke
zdazyla*

Do -do samych transow nie mam nic- dam Ci jeszcze jednma szanse na zrozumienie Twojej logikki: Twoj obecny facet ,kochacie sie i wogole jestes swietmna dziewczyna,on moze na Ciebie liczyc wszystko jest ok ale On przychodzi pewnego dnia i mowi: wiesz wszystko jest ok jestes atrakcyjna i dajesz mi szczescie ale Twoje wargo sromowe mniejsze sa brzydkie i nie robisz sie mokra wystarczajaco dla mnie wiec Cie zostawiam bo poznalem laske ktora ma pipe sliczna i moczy sie jak cholera-jak bys zareagowala? Ludzie nie sprowadzajcie sexu do nadziewania na pale jest tyle mozliwosci,oczywiscie wymaga to kreatywnosci i starania ale warto Jak to niektorzy ludzie sa prymitywni ja nie wiem

Niesamowite głupoty gadacie :D połowa z wypowiadających się osób niema pojęcia o transseksualiżmie mylicie pojęcia.Transseksualizm to nie transwestytyzm!Ktoś się wypowiedział "Jestem hetero,chce faceta, gdybym chciala kobiety to bylabym less- dla mnie proste. nie chcialabym by moj maz przebieral sie (nawet w domu) w moje ciuszki" Tylko powiedz mi który k/m chciałby założyć damski ciuch? głupoty gadasz człowieku mówisz o transwestytach a nie transseksualistach jak polowa z Was,jak chcecie się wypowiadać to może pierw poczytalibyście co nie co o tym.Transseksualista k/m lalusiem? który niby?Ja by najmniej nie!3/4 transów jest bardziej męskich niż przeciętni faceci..DarkTriad masz racje z tym ze normalny człowiek przechodzący na ulicy koło k/m nigdy by się nie domyślił ze to trans. Pozdro

Gość aniazla
Witam ja byłam w takim związku 9 lat była miłość ślub 2 lata temu a potem zdrady co mogę powiedzieć wolałabym pogadać z tobą mniej publicznie jeśli masz jeszcze ochotę

Gość jakie dziwactwo
pomijając już że nawet zastrzyki z testosteronu i chirurgia plastyczna nie zrobi z kobiety faceta. Chyba że takiego delikatnego z zza szerokimi bioderkami :classic_cool:

Gość aniazla
polemizowałabym na ten temat bioderka ma w porządku ja nie napisałam tego aby obśmiewać tych ludzi

Gość alex66
Jestem transem k/m czyli mezczyzna ktory urodzil sie z kobiecymi dodatkami i uwiezcie mi tak jak mezczyzna nie bedzie kobieta po kastracji tak w moim zyciu operacja czyli usuniecie biustu nie zmienila nic w mojej psychice czuje mysle reaguje jak mezczyzna i....wygladam jak mezczyzna ....roznica jest tylko taka ze nie mam prawdziwego z krwi i" kosci" :-)) penisa ...choc moglbym miec i wiem ze jest duzo hetero kobiet ktore chca zyc z facetem ale czuja obrzydzenie do czlonkow

Gość gość
Też jestem ts k/m. Powiem szczerze nie narzekałem na brak kobiet, ale nie rzucam się na każdą, która ze mną flirtuje. Lalusiem też nie jestem. Byłem żonaty (z kobietą) w sumie 13 lat związku, rozstaliśmy się jak przyjaciele, jak w życiu zakochała się w młodszym. Sex mogę zawsze nigdy nie opada, zawsze gotowy, różnica taka że nie tryskam. Sex bezpieczny. W domu to ja byłem głową rodziny, rachunki itp. Potrafię zadbać o siebie i nie tylko, gotowanie, pranie czy prasowanie uważam, że każdy facet powinien to potrafić. Kobietę traktowałem partnersko. Chciała to pracowała nie to mogła siedzieć w domu, chociaż motywowałem do rozwoju osobistego, bo kobieta powinna być niezależna. Są różni transi o różnych charakterach, tak jak różni są faceci i kobiety.

Gość gość
Hej ja odrotni

Gość gośćgfgf
fgfg

Gość Dziewczyna k/m-a
Dnia 21.05.2015 o 23:00, Gość gość napisał:

Też jestem ts k/m. Powiem szczerze nie narzekałem na brak kobiet, ale nie rzucam się na każdą, która ze mną flirtuje. Lalusiem też nie jestem. Byłem żonaty (z kobietą) w sumie 13 lat związku, rozstaliśmy się jak przyjaciele, jak w życiu zakochała się w młodszym. Sex mogę zawsze nigdy nie opada, zawsze gotowy, różnica taka że nie tryskam. Sex bezpieczny. W domu to ja byłem głową rodziny, rachunki itp. Potrafię zadbać o siebie i nie tylko, gotowanie, pranie czy prasowanie uważam, że każdy facet powinien to potrafić. Kobietę traktowałem partnersko. Chciała to pracowała nie to mogła siedzieć w domu, chociaż motywowałem do rozwoju osobistego, bo kobieta powinna być niezależna. Są różni transi o różnych charakterach, tak jak różni są faceci i kobiety.

Mógłbyś powiedzieć gdzie robiłeś "trójkę"? bo rozumiem, że jesteś zadowolony z rezultatu. 

Gość abc

Też jestem Trans km