Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata 1984

Zostawił mnie z powodu seksu!!!

Polecane posty

Gość agata 1984
zrozum kobieto jesli ludzie ida ze soba do łózka z miłosci , to wszystko inne jest niewazne, nie ma znaczenia czy to jest przed slubem , czy w ogóle jest brany pod uwage slub czy nie no chyba właśnie do mnie dotarło po tej i innych wypowiedziach. prosiłabym tylko o szacunek bo ani dziwką ani kretynką nie jestem. :( zawaliłam... jak to odkręcić ?:(

Gość zwykłyfacett
Seks jest nieodłączna częścia miłości. Jeżeli tego nie zrozumiesz będzie sama na zawsze...

Gość hmmmmmmnnnnn
seks jest TAK WAŻNY! Tworzy wspaniała wieź emocjonalna, wspolne doznania i ta niesamowita bliskosc.

Gość nie chce mi sie logowac dzis
tez bym odeszla od faceta ktorego nie rozpalam na tyle by nie mogl sie powstrzymac.

Chciałaś mieć kolegę do pogadania a nie faceta. W związku liczy się szczęście obojga a nie tylko jednej strony

Gość blalalalalalaallaalallaa
"zrozum kobieto jesli ludzie ida ze soba do łózka z miłosci , to wszystko inne jest niewazne, nie ma znaczenia czy to jest przed slubem , czy w ogóle jest brany pod uwage slub czy nie no chyba właśnie do mnie dotarło po tej i innych wypowiedziach. prosiłabym tylko o szacunek bo ani dziwką ani kretynką nie jestem. zawaliłam... jak to odkręcić ?" nie wiem czy odkręcisz bo on potem bedzie myslał że sie zmuszasz. prawda faceci? bedziesz z nim szła do łóżka a on bedzie sie zastanawiał czy to z musu i obowiązku. ale moj był lepszy !!! :D hahaha na wieść o celibacie tymczasowym rozpłakał sie a potem mnie jeszcze przepraszał :D i przyznał że był ktretynem i myślał chujem. no i racja. zbłaźnił sie z tym psim popędem.

Gość faceci to dupki
jednak sprawdza sie wszystko co do tej pory o nich myślałam. są beznadziejni. NIEZDOLNI DO MIŁOŚCI!!!!

Gość Do blalalalalalaallaalallaa
No tak on się zbłaznił, co innego Ty :D Zrobisz sobie dobrze paluszkami i po sprawie :D

Gość dokładnie powinna sie cieszyć
jak tak można? to nie była miłość! z miłości jest sie pomimo czegoś , a nie dla czegoś (w tym wypadku dla posuwania) no żaaaaal

Gość facet który kocha
poczeka jakis czas, jesli kobieta nie jest jeszcze gotowa na seks ale " jakis czas " to nie znaczy , ze zgodzi sie na zycie zakonne jak sie kocha to sie ogromnie tego pragnie po prostu, seks jest piekny :)

Gość agata 1984
facet który kocha > dzięki. to dało mi do myślenia bo to racja. więc co teraz? wiem że on chciałby wrócić ale czy teraz wszystko bedzie tak samo piękne?

Gość imprezola
dobrze ze zwial,nie byl Ciebie wart skoro dla seksu zrezygnowal z BYCIA Z TOBA DO KONCA ZYCIA.zalosne.a tutaj mezczyzni to jakies ulomy,myslacy o przeru*haniu laski,idzcie na dyskoteke i wyrwijcie tam chetna ktora da a nie grzebiecie sie w zwiazki.

Gość facet który kocha
jak ma byc do końca zycia z kobieta dla , której seks jest tylko nagroda za cos tam ..... to lepiej dla niego, ze tak zrobił , to bylaby totalna meczarnia

Gość dywizjon 303
tez bym odeszla od faceta ktorego nie rozpalam na tyle by nie mogl sie powstrzymac dla mnie to jest świetnie i pięknie powiedziane :) takie kobiety mnie zawsze pociągały, zwolenniczki wstrzymywania się od namiętności, skreślam od razu

Gość te oburzone kobitki
idźcie sobie zbadać hormony, bo coś z wami nie tak, skoro uważacie, ze na seksie zależy wyłącznie facetom a z waszej strony to jakieś niezwykłe poświęcenie jak dacie się któremus dotknąć. Seks jest tak samo ważny dla obojga. A te, które uważają, że mogłuby całe życie w czystości" żyć, bo to tylko facetowi jest potrzebne albo do prokreacji, to niech sie zastanowią nad sobą jeszcze przed związkiem. Bo unieszczęśliwią i faceta i siebie, bo wciąż będą się czuły gwałcone.. Do lekarza marsz i przebadać się

Gość IMPREZOLA POPIERAM
I PODPISUJE SIE POD TOBĄ WSZYSTKIMI KOŃCZYNAMI. debile no nic dodać nic ująć rezygnowac z ukochanego i oddanego CZŁOWIEKA dla czynności ktora trwa 15 minut.... porażka

Gość zwykłyfacett
Tylko po co chcesz do niego wracać, skoro go nie kochasz? Gdybyś go kochała nie mogłabyś sie powstrzymać po tym pierwszym razie. Miłość zawsze idzie w pareze z namiętnością. Dla ciebie "dopasowanie" to znaczy, ze wszedł gdzie trzeba? Moze on to widzi inaczej. Myślę, że według niego ten pierwszy raz na test jest dowodem na brak uczucia z twojej strony i juz nie będzie chciał wrócić. Będzie zawsze myślał, że dajesz mu z łaską.

Gość zwykłyfacett
ps. starym i niechcianym pannom dziekujemy za komentarze

Gość dywizjon 303
czynności, która trwa 15 minut :D po pierwsze, jak u kogo, ja na sam seks oralny poświęcam minimum 15 minut, więc w obie strony, to już daje 30 min inne pieszczoty, to także z 15 - 30 min i sam stosunek do godziny czasem tak uśredniłem bo wiadomo, ze można różnie po drugie, to jest czynność powtarzalna, więc ważna ale można miec inne zdanie, ważne żeby nie zawracać sobie wzajemnie głowy

Gość a jeśli ten facet cię nie
pociąga fizycznie, to po co chcesz go za męża i tak rozpaczasz, że cię zostawił? Tobie wyraźnie sponsor potrzebny i fakt, że chcesz uciec z domu od rodziców. Bo w miłość platoniczną to wierzy się w przedszkolu. Dorośli ludzie po to są razem żeby w imię prawa kochać się fizycznie i psychicznie. Inny rodzaj związku nie wchodzi w rachubę. Nie chcesz się kochać, zostań sama. Nikt ci tego nie zabroni

Gość buahahaahahahahahaa
sam stosunek godzina? :D :D twoja panna ma macice ze stali i pochwe z cementu?

Gość Do IMPREZOLA POPIERAM
"debile no nic dodać nic ująć rezygnowac z ukochanego i oddanego CZŁOWIEKA dla czynności ktora trwa 15 minut" Dodaj jeszcze że ta czynność jest niedostępna, również przez osobę ukochaną :D więc gdzie tu miłość?

Rany ale wy jesteście dwulicowe aż szlag mnie trafia!!! Przecież facet chciał tylko nabrać doświadczenia i wprawy w tych sprawach aby nie być :łajzą, mamałygą, ni

mój wpierw zrobił awanture, a potem sie z tym celibatem pogodził i już nie sapał. teraz jest moim mężem

Gość cała prawda o związkach
Dziewczyny, szukajcie faceta , a nie psa na baby.

Gość facet który kocha
i pewnie siedzi na czacie i szuka kochanki bo ma seks pod wydział w domu

Gość własnie takie jest wasze
myslenie facet ma zyc w celibacie do slubu potem zapieprzac i przynosic kase seks jak wam sie zachce miec dziecko a potem to niech zapomni no moze czasem jak wyzebrze teraz sie nie dziwie, ze tak duzo zonatych facetów ma kochanki

Rany ale wy jesteście dwulicowe aż szlag mnie trafia!!! Przecież facet chciał tylko nabrać doświadczenia i wprawy w tych sprawach aby nie być :łajzą, mamałygą, nic nie wartym frajerem bez doświadczenia w seksie bo przecież wy takimi gardzicie i nie wiążecie się z takimi!!! Pragniecie facetów doświadczonych którzy wiedzą jak sprawić przyjemność kobiecie. Więc po co te durne teksty. Chciał być tylko facetem z waszych marzeń i snów. Żadna z was krytykujących i wylewających pomyje na tego człowieka na 1000% nie byłaby z nim właśnie dla tego że kochał się z kobieta tylko raz. A przecież taki frajer nie znalazł by u was uznania!!! Jesteście dwulicowe i obłudne. Co innego deklarujecie a co innego wybieracie naprawdę. Zastanówcie się choć trochę nad tym!!!