Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam20latinigdynic..

A ja mam 20 lat i nawet się nie całowałam, co dopiero coś wiecej.

Polecane posty

Gość mam20latinigdynic..
FHP aa ze taka pozytywna wizualizacja celu? :D niezle, niezle:P powodzenia w kazdym razie :) tylko nie wyrzucaj za drzwi jakiejs ktora przyjdzie np w 2011 :D

czasem myślę czy nie przerzucić się na dzieffcynki... To dopiero desperacja😭 hahaha... :D

Gość mam20latinigdynic..
no to prawie równolatki jestesmy :) gdzie Ci mezczyzni? :P obawiam sie ze jak sie w koncu jakis znajdzie to bede juz tak wkurzona na caly meski rod ze go zatluke zanim sie zblizy:D dobrze ze nie mam zadnych wesel w rodzinie w przyszlym roku:D nie bedzie wypytywania dlaczego sama itd. kiedys poszlam z kims i to byl blad :/ upokorzenie na skale swiatowa:(

Gość samotny z przypadku
nie jestem przystojny, tylko w miarę przystojny :P i nie mam obaw podejść do dziewczyny... Jeśli można spytać, skąd jesteś?

Gość mam20latinigdynic..
FHP jakas kobietke masz na liscie! ogierze :P kobiety sa fajne ale nie maja.. tego czegos...:P jakby sie moja "partnerka" ubrala lepiej niz ja albo lepiej by jej pasowaly moje kosmetyki.. :D nie, to nie da rady :P

Ja już mam dość tych krzywych spojrzeń na mnie mojej mamy, mój brat natomiast ciągle się pyta kiedy ja wreszcie będę miała chłopaka to mu odpowiadam: macie za duże wymagania :D I się odpier**la ode mnie :D

ona do mnie pisze Cześć, Tomasz! Poniżej są przykładowe tematy pomocy. Kliknij któryś z nich, to pokażę Ci jak to zrobić. Jak ustawić opis graficzny? Jak podarować prezent? Jak ustawić awatar? Jak wykonać

Rodziną się nie przejmuj. Jak znowu ci zaczną dokuczać to proponuje się szczerze oburzyć. To o czym piszesz, to dla mnie jest po pierwsze próba molestowania, a po drugie nieproszone wpi** się w nie swoje życie.

Gość mam20latinigdynic..
w miare przystojny? w skali na 10 ile sobie dajesz?:P zartuje:P w sumie nie to chyba ma znaczenie bo jednak nie jest tak ze tylko faceci z reklam i laski z rzesami na metr i biustem metr przed soba :P sa w zwiazkach :) a niszczeje przed komputerem na granicy lubelskiego i mazowieckiego :P 2011 to az 365 dni ktorych jeszcze nie znamy:P wiec nie trac nadzieje:P

Jakieś malutkie zainteresowanie moją osobą widzę, ale są to faceci grubo po 30-sce więc , nie moja wina, że ja się takich po prostu boję, dla mnie 25-latek to dziad...a rówieśnicy nie zawracają sobie mną głowy bo i po co.. jak tyle "fajnych" solar chodzi po ulicy :D a niby stawiacie na naturalność... akurat! hahaha :D

Gość mam20latinigdynic..
FHP dzieki, usmialam sie:D coz za zmyslowe konwersacje:P jest meski odpowiednik tej karoliny? :P rodzina zawsze bedzie wspolczujaco patrzec na taka bidulke albo bidulka, ciotki beda szeptac po katach ze pewnie jakas wybrakowana albo gotowac nie potrafi :P ostatnio w jakims serialu bylo" nie masz szczescia w milosci to chociaz gotowac sie naucz, zawsze sie jakis maz znajdzie":P

Gość mam20latinigdynic..
a widzisz, to podsylaj ich mnie:P tzn moze nie tych grubo po 30:P ale dla mnie wlasnie ponizej 25 to dzieciak:) skoro zainteresowanie jest, jestes na rynku ze tak powiem:P to aby czekac na tego tam ksieciunia na bialym motorze:D

Gość mam20latinigdynic..
3? hmm, a wiertarka sie umiesz poslugiwac? to daje jeden punkt wiecej:P

Gość mam20latinigdynic..
a propos uwag brata: daj sie wreszcie komus przeleciec, bo stajesz sie nieznosna :O super po prostu.

Gość samotny z przypadku
daję sobie 6 hehe, majsterkowanie jak i wiele innych zajęć przy domu i samochodzie należy do moich ulubionych :)

Gość mam20latinigdynic..
ojejej, normalna wiertarka:P wiesz majsterkowanie daje +1 do seksapilu:D

Gość samotny z przypadku
jupi, czyli mam 7 punktów hehe

Gość mam20latinigdynic..
samotny to czyni z Ciebie dobry material na meża :P brawo :D teraz panowie zazwyczaj dwie lewe raczki i "czy moglabys wkrecic zarowke?" :D

Gość samotny z przypadku
śmieszne, że spytałaś, bo z wykształcenia jestem elektronikiem a obecnie pracuje w sklepie elektrycznym, oczywiście, że umiem wymienić żarówkę :P

Gość mam20latinigdynic..
+1 daje jeszcze jezdzenie motorem/mroczne spojrzenie/przepuszczanie pan w drzwiach/zarost/bycie podobnym do jednego wokoalisty(osobisty dopisek mojej jedynej normalnej kolezanki do listy punktacji) :P

Gość samotny z przypadku
hehe dzięki :)

Gość mam20latinigdynic..
gdzies Ty sie uchował? :P moze jeszcze umiesz odetkac zatkany zlew? to juz by bylo przegiecie.. :P