Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam20latinigdynic..

A ja mam 20 lat i nawet się nie całowałam, co dopiero coś wiecej.

Polecane posty

Gość mam20latinigdynic..

zasilam grono przegrancow zyciowych:D :P

Gość mam20latinigdynic..
nawet mnie ostatnio rodzina opieprzyła bo taki jeden chcial sie calowac a ja sie nie zgodzilam, no bo kolesia znalam kilka godzin :P oni chyba sie boja ze jeszcze troche i dostane plakietke na czolo ze przegralam zycie i beda sie wstydzic

Gość mam20latinigdynic..
oł maj gasz nawet na kafe nie odpisuja.. to chyba juz czas szukac sznura:/

Gość mam20latinigdynic..
za mało? przed chwila liczylam, ze z moich kolezanek z klasy z liceum jestem jedna z 3 niewydymek, jak to mowia :P a z roku na studiach... hm,, obawiam sie ze ostatni bastion dziewictwa

Gość mam20latinigdynic..
no dobra wyzale sie do sciany :O nawet alko w domu nie ma, zeby sie upic, obejrzec miss polonia i ponarzekac jakie sa brzydkie:D a ja sie marnuje w domu:D

Gość mam20latinigdynic..
od 25? ojej, ja to juz postanowilam ze jak skoncze 25 to chyba sie umowie z zigolakiem z naszej dzielnicy :D a pozniej adoptuje dziecko i zajme sie kariera:D 28,5 hmm niezly staz a sa jakies moze nagrody za staz w programie?:P

Gość mam20latinigdynic..
ja to z domu nie wychodze wiec sie nie dziwie ze nie moge nikogo poznac, poderwac czy jak to teraz sie mowi :) ale wy wszyscy? przeciez na pewno nie jestescie takimi chorobliwymi odludkami jak ja.

Gość samotny z przypadku
Nie przesadzaj, ja mam 26 lat i nie całowałem się nigdy z dziewczyną, a co dopiero mówić tu o czymś więcej...

Gość mam20latinigdynic..
ech przynajmniej czipsy sa. sorry za zasmiecanie kafe ale gdzies musze pisac. lista gg to ledwie 4 osoby w tym ja:D wiec gdzies musze

Gość mam20latinigdynic..
no ale dlaczego? nie wychodzisz nigdzie? nie pracujesz? ja rozumiem ze jak sie siedzi w domu to raczej trudno kogos spotkac itd. choc jest internet to ja juz mu nie ufam :| siade i bede odliczac do 25 urodzin, oby kafe istanialo!

ja mam za sobą pocałunki ale wcale mnie to nie cieszy bo teraz i tak jestem samotna :(

Gość mam20latinigdynic..
kurcze bo wiem ze ludzie patrza na mnie jak na nieudaczniczke totalna. w domu to juz widze te krzywe spojrzenia :/ chyba jak strace dziwictwo to urzadza impreze na miare slubu ksiecia wiliama:O

Wydaje mi się że powinnas wyjść do ludzi i spotykać się z nimi napewno masz jakieś koleżanki które znają jakiś fajnych chłopaków ją też zawsze myślałam że nigdy nie znajdę chłopaka a kiedy poszłam do szkoły średniej trzy lata temu to odrazu w pierwszej klasie zaczął za mną latać przewodniczący szkoły i jesteśmy teraz cały czas że sobą dodam że jest boski i strasznie go Kocham:-x

Gość samotny z przypadku
pracuję, czasami wychodzę na imprezki, ale jakoś nikt się mną nie interesuje, a jestem w miarę przystojny i nie głupi hehe

Gość mam20latinigdynic..
a wlasnie nie wychodze nigdzie bo raz ze nie mam z kim-nie mam grona plotkujacych psiapsioleczek :P i jakos wole siedziec nawet w domu. poucze sie, obejrze film, pofitnesuje sobie i sprawia mi to radosc. a ze mieszkam na zadupiu kulturalnym.. nic sie tu nie dzieje. probowalam wychodzic ale nic, posucha :P jestem normalna dziewczyna ale jakos nie idzie mi normalnie ze zwiazkami. hmm, moze powinnam dawac sie calowac po 4 godzinach znajomosci? taak, to na pewno moj blad:P haha nawet dzis- moja rozrywka to internet.. pieknie:) blagam przyjmijcie mnie do klubu przegrancow bez odpowiedniego stazu:D

Gość mam20latinigdynic..
samotny, moze jestes zbyt przystojny i dziewczątka sie boja?:P:D moze to jest sposob, trzeba podchodzic do tych pieknych kobiet i przystojnych facetow, bo cala reszta sie boi porazki:D

Oj musiałabys być że mną już ją bym Ci faceta poszukala:-)

Gość mam20latinigdynic..
przydalo by sie :P bo jakos nie ogarniam tych trikow z trzepotaniem rzesami, powloczystymi spojrzeniami, upadajaca chusteczką... :D

Gość mam20latinigdynic..
FHP skad wiesz? byles u wrozki? w andrzejki sie moze dowiedziales?

Gość mam20latinigdynic..
hmm, coz za pewnosc siebie i swojego losu :P obys zdazyl przed tym straszliwym i nieuknionym koncem swiata!:D

Gość mam20latinigdynic..
wlasnie przydalby sie klub dla kobiet, bo facetow licytujacych sie ile maja loat i czego jeszcze nie sprobowali jest na kafe kilku :P a jakos my sie kryjemy :D

Gość mam20latinigdynic..
:D 8 osob, łał, to jestes lwica salonowa:D ja mam kolezanke histeryczke, kuzyna, kolezanke ktora pozycza czasem notatki :O i siebie:) a ile masz lat?