Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak_nadzieji

Gdzie ja znalezc...

Polecane posty

Gość brak_nadzieji

Mam zajebiste szczescie do kobiet... Niestety w zlym tego slowa znaczeniu :( Jestem po dosc dlugim zwiazku, prawie 6 lat i od 1,5 roku chce znalezc ta jedyna... chce ale nie moge... W tym czasie poznalem 5 dziewczyn na dluzsze i krotsze zwiazki... 3 byly z neta , dwie poznane w realu na nartach i na dyskotece. Nie mam problemu w nawiazywaniu nowych znajomosci i poznawaniu kobiet ale powoli mam juz dosc szukajac tej jedynej. Jak czuje, ze to moze wreszcie to, to wtedy zaczyna cos sie dziac... Albo wraca do bylego, albo wyjezdza do pracy do innego miasta, albo mowi mi, ze nie jest gotowa na powazny zwiazek :( Mam troche dusze romantyka i lubie kobiete obdarowywac prezentami, kwiatami, zabierac na kolacje do kina, na wspolne weekendy... Moze kur%%wa jestem po prostu za dobry i za szlachetny a kobiety szukaja brutali i macho... Jak znalezc to jedyna i gdzie ja szukac??????

Gość lililililili
ile masz lat

Może to ona Cię znajdzie.Może za bardzo sie starasz..może.teraz siedzi gdzieś po drugiej stronie i tęskni za Tobą:)

ja też czekam na te jedyną i mam podobne doświadczenia jak TY kiedyś się znajdzie - na to liczę

Gość brak_nadzieji
Powiem szczerze, ze powoli trace nadzieje... Mam 29 lat i pragne juz powaznego zwiazku, rodziny, dzieci... Mysle, ze naprawde jestem spoko facetem (nie jestem narcyzem ;) ) ale powoli dochodze do wniosku ze chyba za dobrym i za bardzo sie starajacym w zwiazku...

Gość mała_rabarbarka
Ja bym nie chciała być z facetem, który nie potrafi poprawnie napisać słowa "nadziei" :o

Gość brak_nadziei
Mala literowka :) I takie wlasnie sa kobiety, lubia drazyc szczegoly a nie zauwazaja calosci

Nie można być za dobrym..po prostu nie trafiłeś na odpowiednią kobietę

Gość orbitalna
Na kazdego ponoc przychodzi czas...

Gość brak_nadziei
tylko powiem szczerze, ze powoli mam juz dosyc szukania i oczekiwania.

Gość stul pysk
nie każdy ma "gdzieś" tą swoją drugą połowę:O

To prawda ,nie każdy..mi się wydaje że nie ma ten kto się poddał

Gość wydaje mi sie ze ty
nie tyle szukasz dziewczyny co odpowiedniego obiektu takiego naprawdę godnego ciebie twoich prezentów romantycznej duszy ..... nie dziwie sie ze dziewczyny pomimo tego że byłeś jak sam mówisz taki idealny to uciekały od ciebie w inny związek bardziej normalny gdzie można oddychać pełną piersią a facet choć może nie tak hojny jak ty w obdarowywanie prezentami to zdecydowanie bardziej męski i sie czuje ze chce byc z nami dla nas samych ze nas potrzebuje

Gość brak_nadziei
Zgodze sie z Toba, dlatego uwazam ze poprostu bylem za dobry... Za dobry w sensie za idealny.

Gość brak_nadziei
Najgorsze jest to, ze wlasnie ta dziewczyna, co bylem z nia 6 lat, rozstala sie ze mna ze wzgledu na to, ze malo sie staralem... Moze teraz probuje to nadrobic... ????

Gość hmmm_1
Wydaje mi sie, ze mam tez za duze wymagania... Zawsze szukam ladnej, inteligentnej, itd... Moze czas znalezc normalna dziewczyne ?

Gość fettr
eh...szkoda, że jestem zajęta....lubię gdy facet jet romantyczny...a mój mąż to czysta proza...