Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylembyłam26

Faceci jednak wolą szczupłe

Polecane posty

Gość motylembyłam26

Byłam kiedyś gruba. BMI powoli zbliżające się do 30. Faceci w ogóle nie zauważali we mnie dziewczyny, byłam tylko koleżanką. W końcu zabrałam się za siebie i schudłam prawie 30 kg. Po zrzuceniu tej wagi zaczęłam się cieszyć sporym powodzeniem u płci przeciwnej. Długo wagę trzymałam, ale potem jakoś waga mi zaczęła rosnąć. Może nie byłam taka gruba jak wcześniej, ale zrobiłam się pulchna. I moje powodzenie u mężczyzn spadło ( może nie do zera, ale nie cieszyłam się już takim powodzeniem, jak wtedy gdy byłam szczuplutka ). Udało mi się zgubić zgubić zbędne kilogramy i znowu podobam się facetom. I jak tu nie stwierdzić, że faceci wolą szczupłe, skoro u mnie działa prosta zasada - im więcej ważę tym mniejszym powodzeniem się cieszę.

Gość hffhgfdddsdsdsd
to dlaczego wymienił mnie na świnkę:(

Każdy lubi cos innego. Ja jestem puszysta. Mam fajnego męza i wspaniałego kochanka. Pozdrawiam wszystkich, szczęsliwych jak ja:)

Gość air bar
ja tez nie wiem jak można być grubym i jędrnym ? wyjdzcie na śnieg pobiegajcie, albo chociaż marszobiegi, łatwo się od tego uzależnić, a potem ni stąd ni zowąd będziecie i jędrne i szczupłe