Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOK!!!

TO DOWOD ZDRADY ?

Polecane posty

Gość SZOK!!!

WLASNIE WLACZYLAM STARY APARAT TELE MOJEGO MĘŻA KTÓREGO UŻYWAŁ OSTATNI RAZ W SIERPNIU.ZACHOWAŁ SIĘ TAM PEWIEN SMS O TREŚCI "ZADZWOŃ JTRO PO PRACY JAK CHCESZ BO MUSZĘ SIĘ WYSPAĆ DOBRANOC" TROCHĘ SIĘ ZDZIWIŁA I DZWONIĘ TAM ODZYWA SIĘ JAKĄŚ DZIEWCZYNA.NIEWIEM CZY MÓWIĆ MĘŻOWI O TYM ODKRYCIU,JAK DOWIEDZIEĆ SIĘ JAK MA NA IMIĘ TA KOBIETA ?

Gość 22:10
zapytaj go ...

Gość SZOK!!!
Napewno zaprzeczy.Masz radę jak wyciągnąć chociaż imię od tej kobiety ?Kurcze jeszcze nigdy niebylam w takiej sytuacji

Gość tak naprawdę
to nie jest dowod zdrady, mogl tak napisac do kolezanki z pracy a ma jakies kolezanki w kontaktach?

Gość 22:16
No nie wiem .. Przeciez jak zadzwonisz i zapytasz to watpie aby odpowiedziala jako ze Ty dzwonisz i powinnas sie pierwsza przedstawic ... Moze zadzwon i zapytaj '' Dzien dobry. Czy rozmawiam z ? '' Moze w odpowiedzi poda imie ... Ale po co Ci wiedziec jak ona sie nazywa ?

Gość tak naprawdę
tzn.kolezanka do niego

Gość merry xmas xmas merry
a ma jakos ten numer wpisany??

Gość SZOK!!!!!!
Nie ma wpisanego.Mój mąż robi odwierty pod studnie glebinowa więc tam kobiety niepracującą.Wszystkie koleżanki znam.Niemam paranoi prostu mnie to zastanawia.

Gość SZOK!!!!!!
Pozatym ten aparat leży i nikt obecnie z niego niekorzystna.Zawsze nosił go że sobą w torbie teraz leży w domu.

moze to ktos z rodziny nie wyciagaj pochopnych wnioskow.... moze zzpytaj albo sprawdz czy w obecnym telefonie ma ten numer wpisany

zadzwoń i powiedz, że dzwonisz w sprawie pana [imie i nazwisko twojego meza] i ze poszukujesz aktualnego kontaktu z nim... zobaczysz co odpowie, czy sie zdziwi czy nie i czy poda ci aktualny numer do niego lub odpowie na pytanie gdzie mozna go dostac, gdzie pracuje. wkrec jej cos, ze chodzi o biznesowe wazne spotkanie. :p

Gość SZOK!!!!!!
Niestety tele nosi przy dupie to niesprawdze nawet teraz ma koło łóżka.Już dawno coś podejrzewałam niewracanie na noc ,wyciszony tele. itp

Gość a ja ,
brzydko to załatwiłam, ale wszystkiego sie dowiedzialam. Zadzwonilam i sie ładnie przedstawiłam, potem dodałam, że z komendy wojewodzkiej dzwonie w jakiejs powaznej sprawie, zapytalam czy pani nawywa sie....jakos tam - wymyslilam, pani odp. ze nie, to zagaiłam i potem zapytalam, czy moglaby mi sie przedstawic i poszlo jak z płatka. Zahaczylam o to meza, mialam juz konkrety i zdurnial duren do konca. Wyszlo szydlo... Powodzenia

Gość SZOK!!!!!!!!!!
To jest jakis pomysl.Dzieki.