Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem załamana...

patologiia

Polecane posty

Gość jestem załamana...

mieszkam z mężem i córka z moimi rodzicami. mąż pracuje w delegacji, mama za granica a ja zostałam z cóka z ojcem i bratem którzy cały czas piją. Mam już tego dość, nie ma dnia żeby nie wracali do domu pijani, mam dośc patrzenia na to jak mój brat leje pod siebie, jak nalewa zupę do płaskiego talerza, ojca który troszczy się o niego, bardziej niż jak był dzieckiem, to jakaś paranoja. Ostatnio brejdak na kacu miał 2 ataki, nie wiem jakiejś padaczki czy coś w tym rodzaju, ma 26 lat. Mam ochotę coś im zrobć!

Gość to straszne, młody człowiek
Na pewno jest jeszcze szansa na leczenie, ale domyślam się, że to nie takie proste. Może wyślij go chociaż na jakieś odtrucie.

Gość jestem załamana.......
co ja moge.. żeby poszedł na jakiś odwyk to chyba muszę mieć skierowanie sądowne, bo sam z siebie nie pójdzie. Ojciec też się za to nie wezmie bo oni razem piją. Mama ma za słaby charakter do tego, bo on jej obieca ze juz nie bedzie pil ona mu uwierzy. Nic nie moge zrobic, prosby, grozby nie pomagaja skoro on dostaje tej padaczki alkoholowej to jest już z nim zle